Savainots delfīns savaldzina amerikāņus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ģimenes filma "Delfīna stāsts" ("Dolphin Tale"), kas vēsta par kādu delfīnu, kurš zaudējis asti un tās vietā mēģina sadzīvot ar astes protēzi, savaldzinājusi Ziemeļamerikas skatītāju sirdis, ziņo ārvalstu prese.

Pagājušonedēļ filma topā debitēja 3.vietā ar 20,2 miljoniem dolāru, nedaudz atpaliekot no Disneja studijas klasiskās animācijas filmas "Karalis Lauva" ("The Lion King") jaunās 3D versijas un sporta drāmas "Moneyball". Šonedēļ, neskatoties uz ienākumu kritumu - 14,2 miljoni, tā spējusi pakāpties uz 1.pozīciju. Galvenajās lomās Harijs Koniks Juniors (Harry Connick Jr.), Ešlija Džada (Ashley Judd) un Holivudas veterāns Morgans Frīmens (Morgan Freeman).

Foto: publicitātes

Līdz ar to neviena no četrām jaunajām filmām nav spējusi ielauzties top3.

Komēdija "50/50" ar Džozefu Gordonu Levitu (Joseph Gordon-Leavitt) debitē 4.vietā, kristiešu policistu drāma "Courageous" numur 5, šausmu filma ar zvaigznēm Danielu Kreigu (Daniel Craig), Naomi Vatsu (Naomi Watts) un Reičelu Veisu (Rachel Weisz) "Dream House" tikai numur 6 un romantiskā lente "What's Your Number?" numur 8.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu