Fotoreportāža: Toto Kutunjo «Arēnā Rīga» (32)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns TVNET

Sākotnēji maijā iecerētais itāļu estrādes pirmrindnieka Toto Kuntunjo (Toto Cutugno) koncerts Ledus pilī beidzot šovakar, 20.septembrī notika. Mūziķis, kurš šogad svin savu 70. jubileju, bija nolēmis visiem itāļu estrādes pielūdzējiem, kādu Latvijā, kā zināms, ir ļoti daudz, dāvāt daļiņu no Itālijas. To viņš arī godam šovakar izdarīja.

Sicīlijā dzimušais Toto (īstajā vārdā Salvatore) ar savu zemo, viegli piesmakušo baritonu Rīgas publiku priecēja koncertu sērijas «Itālijas zelta balsis» ietvaros.

Kā novēroja TVNET, koncertā pirmatskaņojumu piedzīvoja četras pavisam jaunas dziesmas, kuras tiks iekļautas šā gada nogalē plānotajā jaunajā albumā.

Starp citu, Toto Latvijā šovasar jau ir paviesojies - viņš bija ieņēmis mūsu maestro Raimonda Paula krēslu jauno dziedātāju konkursa «Jaunais Vilnis» žūrijā.

Arī 2011. gada decembrī šarmantais kungs jau viesojies Rīgā, taču apaļa jubileja ir gana nopietns iemesls, lai atgrieztos vēlreiz.

Komentāri (32)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu