Lienes Brikouskas dēliņš piedzimis ūdenī. APSVEICAM!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv arhīvs

Radio «Capital FM» dīdžejmeitene un dziedātāja Liene Brikouska laidusi pasaulē savu pirmdzimto dēliņu. Dzemdību process norisinājās ūdenī. Tas izvērties par īpaši romantisku un emocionālu notikumu ar svecēm un smaržojošām rožlapiņām.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Liene Brikouska dalās emocijās par viņas dzīves svarīgo notikumu. «Jā, mazais pērļu gliemezītis ir klāt. Piedzima naktī pēc pusnakts,» atklāj dziedātāja.

Lienes mazulis pasaulē nāca Krimuldas pagasta ģimenes radību mājā «Harmonija». «Bija pasakaini skaistas dzemdības ūdenī, sveču gaismā un rožlapiņu kalnos grimstot,» piedzīvoto atminas dziedātāja un piebilst, ka lai arī dzemdību process bijis ļoti skaists, viņa atzīst, ka katra sieviete, kas laidusi pasaulē mazuli, viņai piekritīs, ka bērniņa nākšana pasaulē ir smags darbs ikvienai sievietei.

«Man jāsaka paldies vecmātei Astrīdai un Katrīnai Puriņai (savulaik TV šovā ieguvusi «Latvijas princeses» titulu;- red.piez.). Mēs kopā skaisti «elpojām» un bērniņš bija klāt. Visām topošajām un jau esošajām māmiņām iesaku izlasīt grāmatu «Piedzimt bez vardarbības». Tas māmiņām paver acis vaļā,» atklāj Liene, kura priecājas, ka šobrīd viņas lielākais pienākums un patīkamākais darbs pasaulē, būt par mammu.

Dzīvesstila portāls «Sejas» sveic Lienei Brikousku ar mazā ķipara nākšanu pasaulē.

Arī dziedātāja Jenny May savu pirmdzimto meitiņu Sāru laida pasaulē ūdenī 2011. gada 5. janvārī Krimuldas pagasta ģimenes radību mājā «Harmonija».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu