"Coldplay" sadarbojas ar Rianu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Britu mūziķis Kriss Mārtins (Chris Martin) atzinies, ka viņam vajadzējis krietni saņemt drosmi, lai uzrunātu Rianu (Rihanna) sadarbībai grupas "Coldplay" jaunajā albumā.

Riana jaunajā grupas albumā "Mylo Xyloto", kas veikalu plauktos parādīsies oktobra beigās, piedalījusies dziesmas "Princess Of China" ierakstā.

"Albums ir veidots kā viens veselums. Tam ir galvenie tēli - puisis un meitene, un mūsu saraksta augšgalā meitenes lomai bija Riana. Bet man vajadzēja kādu laiku, lai saņemtu drosmi viņu uzrunāt," atzina Mārtins.

"Mums bija koncerts Lasvegasā, un tur es viņu satiku, un es teicu: "Kā tu domā, vai varētu būt kāda iespēja?" Tas bija gluži Hjū Granta stilā, daudz ko murminot pa vidu," stāstīja mūziķis.

Tomēr sadarbība izvērtusies veiksmīga, Mārtinam slavējot dziedātāju.

"Viņai ir tik brīnišķīga balss, un tā tik ļoti atšķiras no manējās. Kad mēs ierakstījām, es domāju par to, cik ļoti tā skan citādi, bet domāju, ka tas ir arī tāpēc, ka viņa arī dziedāja savādāku dziesmu, salīdzinot ar tām, kuras mēs parasti no viņas dzirdam," piezīmēja mūziķis.

"Coldplay" piektais studijas albums "Mylo Xyloto" tirdzniecībā iznāks 24.oktobrī, bet jaunais singls "Paradise" tika izlaists 12.septembrī. Pirmais singls "Every Teardrop is a Waterfall" pie klausītājiem nonāca jau jūnijā.

Albuma producēšanā piedalījies Braiens Īno (Brian Eno).

"Coldplay" iepriekšējais albums "Viva La Vida" iznāca 2008.gadā. ASV tas tika pārdots 2,8 miljonos eksemplāru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu