Example un Piksijas Lotas nedēļa

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Video kadrs

Četri vīri no Kalifornijas - "Red Hot Chili Peppers" šonedēļ Apvienotās Karalistes albumu topā spiesti piekāpties britu reperim "Example", ziņo ārvalstu prese. Singlu topā trešo reizi savā karjerā jaunā britu popzvaigzne Piksija Lota (Pixie Lott).

Bijušais Maika Skinera (The Streets) protežē, reperis "Example" šonedēļ stabili iekarojis UKTop40 ar jauno albumu "Playing In The Shadows". Līdz ar to pagājušās nedēļas līderis - grupas "Red Hot Chili Peppers" jaunākais albums pēc piecu gadu pauzes "I’m With You", noslīdējis uz 7.vietu.

Tikmēr baltā soula dīvas Adeles albums "21", pēc uzstāšanās MTV Videomūzikas balvu pasniegšanas ceremonijā, palielinājies apgriezienus un kārtējo nedēļu numur 2, savukārt britu talantu šova "The X Factor" uzvarētājs Džo Makelderijs (Joe McElderry) ar "Classic" numur 3.

Vietu zemāk viens no pēdējo gadu populārākajiem deju mūzikas dīdžejiem - francūzis Dāvids Geta (David Guetta) ar savu jaunāko deju mūzikas studijas albumu "Nothing but the Beat" (Astralwerks/EMI), bet 5.pozīcijā dziedātājs Vils Jangs (Will Young) ar plati "Echoes". Viņš pirmo ievērību guva 2002.gadā, uzvarot televīzijas konkursā "Pop Idol".

9.vietā kā jaunums leģendārā amerikāņu dziedātāja Dorisa Deja (Doris Day).

87 gadus vecā zvaigzne laidusi klajā albumu "My Heart", kļūstot par vecāko mākslinieci Apvienotās Karalistes albumu topa vēsturē,

kas iekļuvusi top10.

Prestižās "Mercury" balvas uzvarētāja P.Dž.Hārvija ar albumu "Let England Shake" pakāpusies no 181. uz 24. vietu.

Singlu konkurencē 1.vietā 20 gadus vecā britu popzvaigzne Piksija Lota ar dziesmu "All About Tonight". Šis ir jau trešais numur viens singls, kas seko 2009.gada "Mama Do" un "Boys & Girls".

Vēl pie top10 jaunumiem jāmin meiteņu grupas "The Saturdays" hits "All Fired Up" un Leonas Luisas (Leona Lewis) "Collide".

Top10 albumi

1. Example - 'Playing In The Shadows'

2. Adele - '21'

3. Joe McElderry - 'Classic'

4. David Guetta - 'Nothing But The Beat'

5. Will Young - 'Echoes'

6. The Beatles - '1'

7. Red Hot Chili Peppers - 'I'm With You'

8. Adele '19'

9. Doris Day - 'My Heart'

10. Bruno Mars - 'Doo Wops & Hooligans'

Top10 singli

1. Pixie Lott - 'All About Tonight'

2. Maroon 5 feat. Christina Aguilera - 'Moves Like Jagger'

3. The Saturdays - 'All Fired Up'

4. Leona Lewis feat. Avicii - 'Collide'

5. Example - 'Stay Awake'

6. Olly Murs feat. Rizzle Kicks - 'Heart Skips A Beat'

7. Calvin Harris - 'Feel So Close'

8. Christina Perri - 'Jar Of Heart'

9. Sean Kingston - 'Party All Night (Sleep All Day)'

10. Ed Sheeran - 'You Need Me, I Don't Need You'

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu