Uz sarkanā paklāja pašmāju zvaigznes sarkanās un zelta krāsas kleitās (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Pagājušās nedēļas centrālais šovbiznesa notikums bija TV3 15. dzimšanas dienas lielā balle, kas norisinājās Latvijas dzelzceļa vēstures muzejā. Viesiem ielūgumos bija minēts, kādas krāsas tērpus izvēlēties – dāmām bija ieteicams saposties sarkanas vai zelta krāsas kleitās, bet kungiem tumšos uzvalkos.

Taču ne jau visi ballītes viesi ievēroja dreskodu. Uz sarkanā paklāja varēja novērot dažnedažādas stila pērles.

Dzīvesstila portāls «Sejas» noskaidroja, kur slavenās dāmas šūdinājušas vai iegādājušās savas elegantās kleitas.

Agnese Zeltiņa «Karen Millen» kleitā
Agnese Zeltiņa «Karen Millen» kleitā Foto: Santa Sergejeva

Aktrise, modele un publiciste Agnese Zeltiņa ielūgumu uz TV3 jubilejas balli saņēmusi laikā, kad no Milānas bija ieradusies Latvijā. Tā kā visi aktrises tērpi bija palikuši Milānā, viņa speciāli šim notikumam par godu, iegādājās elegantu «Karen Millen» kleitu.

Baiba Zūzena modes mākslinieces Elitas Patmalnieces darinātā kleitā
Baiba Zūzena modes mākslinieces Elitas Patmalnieces darinātā kleitā Foto: Santa Sergejeva

MTG TV un radio vadītājai Latvijā Baibai Zūzenai eleganto kleitu, kurā viņa jutās gluži kā karaliene, speciāli TV3 lielajai ballei darinājusi latviešu modes māksliniece Elita Patmalniece. «Manuprāt, Elita Patmalniece ideāli izpildīja šo uzdevumu. Tā ir viņas kleita, un es tajā jūtos kā karalienes kleitā, atbilstoši balles vakaram,» atzina Baiba.

Saskanīgs pāris - Ginta un Guntis Krivmi
Saskanīgs pāris - Ginta un Guntis Krivmi Foto: Santa Sergejeva

TV3 pašreklāmas, kā arī daudzu seriālu balss Guntis Krivms uz balli ieradās ar sievu, bijušo pētījumu aģentūras «TNS Latvia» valdes priekšsēdētāju Gintu Krivmu. Guntim bija tumšs krekls un bikses, bet Gunta kā krāšņa roze mirdzēja sarkanā kleitā, kas iegādāta kādā apģērbu veikalā Londonā. «Sarkanā krāsa ir viena no manām mīļākajām, un manā garderobē ir daudz apģērbu, kas ir sarkanos toņos,» piebilda Ginta.

Ilze Jaunalksne zelta krāsas tērpā
Ilze Jaunalksne zelta krāsas tērpā Foto: Santa Sergejeva

TV3 analītiskā raidījuma «Nekā personīga» vadītāja Ilze Jaunalksne bija viena no retajām balles viešņām, kas bija tērpusies kleitā, kas mirdzēja zelta krāsā. «Man liekas, ka zelts šajā kleitā ir pietiekami paslēpts, tas ir hameleonisks. Tieši tā es labi jūtos, būt nepārtrauktā mainībā,» tērpa izvēli pamatoja Jaunalksne. Žurnālistes tērpa autore ir kāda šuvēja, kas dzīvo ārpus Latvijas.

Dāmas sarkanā! Antra Birzule (pirmā no kreisās), Baiba Zūzena un Gundega Skudriņa
Dāmas sarkanā! Antra Birzule (pirmā no kreisās), Baiba Zūzena un Gundega Skudriņa Foto: Santa Sergejeva

Kulinārijas raidījuma «Esi gardēdis» vadītāja un allaž stilīgā Gundega Skudriņa, raksturojot savu tērpa izvēli, pastāstīja: «Es kā pasākuma organizatore respektēju un cienu jebkuru pasākumu, kur organizatori lūdz vai norāda uz kaut kādu konkrētu krāsu vai dreskodu. Un tā kā ielūgumā rakstīts – sarkans vai zelts, tad šī bija vienīgā mana šā brīža kleita, kas bija manā skapī sarkanā krāsā. Kleitas autore ir modes māksliniece Katja Šehurina. Sākotnēji kleita bija gara, tagad tā ir transformējusies un kļuvusi īsāka. Veca bilde jaunās skaņās!»

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu