Igijs Pops Rumānijā lauž kaulus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pankroka krusttēvs Igijs Pops (Iggy Pop) 27.augustā koncerta laikā Rumānija (Peninsula Festival) salauzis divus kreisās pēdas kaulus un viņa grupa "The Stooges" atcēlusi turpmākos četrus koncertus, ziņo ārvalstu prese. Iggy Pop Breaks Two Bones in His Foot, Stooges West Coast Gigs Postponed

Lai arī 64 gadus vecais Igijs Pops ir dzelzs vīrs un vēl joprojām ir labā formā, īpaši uz skatuves, kad gluži kā 1960.gadu beigās laiku pa laikam ielec skatītāju pūlī, viņš tomēr nav neievainojams. Tā, lūk, Rumānijas festivālā gūtais savainojums licis vecajam vīram atcelt dažus "The Stooges" koncertus ASV.

"Es to neciešu. Man ļoti nepatīk kaut ko atcelt vai pārcelt,"

viņš sūrojas savā "Facebook" blogā. "Es apraudzīju ārstu tikai tādēļ, ka man sasodīti sāpēja un es pats ar to netiku galā. Lūdzu, esiet pacietīgi, es ar ļoti gaidīju šos koncertus ASV kreisajā krastā."

Pēc negadījuma Pops vairākas dienas atjaunoja spēkus savās mājās. Ārsti viņam noteica, ka mājas režīms jāievēro vismaz sešas nedēļas. Līdz ar to grupa bijusi spiesta atcelt Losandželosas, Lasvegasas un Sanfrancisko koncertus no 7. līdz 14.septembrim.

Šī nav nopietnākā kaite, kas pēdējos gados skārusi grupu. Gada sākumā "The Stooges" bundzinieks Skots Ašitons (Scott Asheton) nopietnā stāvoklī tika nogādāts slimnīcā Francijā. Šobrīd viņš atkopjas savās mājās. Viņa vietā koncertos pie sitamajiem instrumentiem muzicē Lerijs Malinss (Larry Mullins). Savukārt 2009.gada janvārī miris grupas ģitārists Rons Ešitons (Ron Asheton).

Atgādinām, ka "Iggy & The Stooges" koncerts Rīgā notika 2006.gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu