Ar svētku programmu un krāšņu ballīti TV3 nosvin 15. dzimšanas dienu (57)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

29. jūlija pievakarē, kad priekšā ir nedēļas nogale un divas brīvdienas, TV zvaigznes un citas sabiedrībā ievērojamas personības, steidza uz Pārdaugavu, kur Latvijas dzelzceļa vēstures muzejā, skatītāju iemīļotais Latvijas televīzijas kanāls TV3 svinēja savu 15. dzimšanas dienu. Skaisti sapucētos viesus pie ieejas sagaidīja svinību namamāte - MTG TV un radio vadītāja Latvijā - Baiba Zūzena.

Uz TV3 jubilejas lielo balli viesi, saņemot ielūgumu, tika aicināti ievērot vienotu ģērbšanās stilu. Kungiem bija norādīts tumšs uzvalks, bet dāmas varēja pucēties, izvēloties apģērbu, sarkanā vai zelta krāsā. Tādējādi dāmas steidza iegādāties, šūdināt vai pārskatīt garderobi, lai krāšņi mirdzētu uz sarkanā paklāja.

TV3 apaļās jubilejas svinības Latvijas dzelzceļa vēstures muzejā kuplā pulkā apmeklēja esošās un bijušās TV zvaigznes, seriālu varoņi un citas sabiedrībā zināmas personas, kas saistītas ar TV darbu. Vairākus metrus garais sarkanais paklājs bija vieta, kur visā savā krāšņumā zvaigznes varēja izpausties, kā arī pozēt fotokamerām.

Pie ieejas TV3 jubilejas viesus sagaidīja pati namamāte MTG TV un radio vadītāja Latvijā - Baiba Zūzena. Viesi lielākoties dāvāja sarkanas rozes un kā jau jubilejas reizē ierasts bija arī dāvanas. Vēlāk sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Baiba Zūzena atzina, ka elegantajā modes mākslinieces Elitas Patmalnieces darinātajā kleitā, viņa šajā ballē jutusies kā karaliene.

Pēc tam, kad viesi bija iekārtojušies pie galdiņiem, iestiprinājušies ar uzkodām un atspirdzinošiem dzērieniem, sākās svinību tiešraide, kuru vadīja allaž modrā Baiba Sipeniece-Gavare. Vakara gaitā bija dzirdami dažādi muzikāli priekšnesumi, ko izpildīja jaunā realitātes šova «Jaunā Talantu Fabrika» dalībnieki, Andris Ērglis, Māris Grigalis un Ieva Sutugova, kā arī kopā ar slavenajiem Latvijas pavāriem uz skatuves mirdzēja dziedātāja Liene Šomase. Īpaši ugunīgu deju izpildīja savulaik TV3 pirmā deju šova «Dejo ar zvaigzni» līderi – Aleksandra Kurusova un Lauris Reiniks. Sentimentāla TV3 ballē bija Agnese Zeltiņa, kura atzina, ka ir tik patīkami, ierasties no Milānas Latvijā un sastapt savus kādreizējos kolēģus.

Tā vien liekas, ka seksīgākā latviešu aktiera Ģirta Ķestera stafetes kociņš jānodod Andrim Bulim, kurš visu vakaru apbūra aktrises un citas dāmas ar neskaitāmiem komplimentiem. Un kā nu ne, ja Andris Bulis šobrīd ir Latvijā populārā TV3 vasaras seriāla «Viņas melo labāk» Māra lomas atveidotājs.

TV3 dzimšanas dienas svinības bija plānotas kā 15 gadu retrospekcija ar daudz pozitīvām emocijām visa vakara garumā. Pēc tiešraides ballītes viesi malkoja dzērienus, nodevās sarunām un pat nedaudz uzdejoja.

Komentāri (57)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu