Miljonārs Jūlijs Krūmiņš dikti rūpējas par Ingunu Sudrabu (21)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Miljonārs Jūlijs Krūmiņš šovasar vairākkārt sabiedrībā iziet ar latviešu ekonomisti un bijušo Latvijas Valsts kontrolieri Ingunu Sudrabu. Arī Maestro Raimonda Paula koncertā Jūlijs bija parūpējies, lai Inguna varētu vērot koncertu no skatītāju rindām draugu kompānijā ar Rīgas piena kombināta padomes priekšsēdētāju Ivaru Strautiņu un viņa kundzi.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Jūlijs Krūmiņš pastāstīja, ka uz Dzintaru koncertzālē notiekošo Raimonda Paula & Guntara Rača dziesmu koncertu «Nekur nav tik labi kā mājās» viņam bijuši desmit ielūgumi skatītāju zāles ceturtajā rindā. Palīdzējis saviem draugiem apsēsties skatītāju rindās, Jūlijs pats koncertu vēroja no VIP ložas. «Man nav ērti tik ilgi sēdēt, tāpēc es atteicos koncertu vērot skatītājos. Tādēļ uzaicināju savus draugus Ivaru Strautiņu ar kundzi un Ingunu Sudrabu, savu māsu un brālēnu, kā arī draugus no Bauskas, kas mazliet nokavēju koncertu, jo brauca no Bauskas ar autobusu,» piebilda gādīgais miljonārs.

Miljonārs Jūlijs Krūmiņš (no kreisās) un kādreizējais Dzintaru koncertzāles šefs, tagad SIA Rīgas meži valdes loceklis Andrejs Kondratjuks
Miljonārs Jūlijs Krūmiņš (no kreisās) un kādreizējais Dzintaru koncertzāles šefs, tagad SIA Rīgas meži valdes loceklis Andrejs Kondratjuks Foto: Kaspars Ūdris

Arī šovasar uz vienu no «Jaunā viļņa» koncertiem Jūlijs Krūmiņš bija uzaicinājis Ingunu Sudrabu vērot koncertu pie VIP ložas galdiņa.

Jūlijs Krūmiņš atklāja, ka uz Maestro koncertu viņš nevarēja neatnākt, jo Pauls viņam ļoti patīk. «Pauls mums ir viens. Domāju, ka viņš mums būs tikpat slavens kā Rainis, Endzelīns un Blaumanis,» nosaka Krūmiņš.

Jūlijs Krūmiņš savus ielūgumus uz Maestro Paula koncertu bija atvēlējis kādreizējai Latvijas Valsts kontrolierei Ingunai Sudrabai un Rīgas piena kombināta padomes priekšsēdētājam Ivaram Strautiņam
Jūlijs Krūmiņš savus ielūgumus uz Maestro Paula koncertu bija atvēlējis kādreizējai Latvijas Valsts kontrolierei Ingunai Sudrabai un Rīgas piena kombināta padomes priekšsēdētājam Ivaram Strautiņam Foto: Santa Sergejeva

Miljonārs pastāstīja, ka viņš ir latviešu mūzikas mīļotājs un nesmādē arī šlāgeri. «Mūziku klausos uz jahtas vai mašīnā. Man ir tikai divas radio stacijas, ko klausos. Vai nu Latvijas radio 2 vai Skonto. Lai arī man pašam nav dziedamās balss, bet Paula gabalus zinu no galvas,» viņš piebilst.

Krūmiņš ar Paulu ir arī kaimiņi, jo abiem pieder nekustamais īpašums Baltezerā. «Viens no otra dzīvojam trīs kilometru rādiusā. Es vienā pusē, bet Pauls otrā pusē ezeram. Ja braucu ar laivu garām un redzu Paulu, makšķerējam zivis, tad uzpīpinu viņam. Mēs, kas tur dzīvojam, neuzbāžamies viens otram,» nosaka Krūmiņš.

Komentāri (21)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu