Maniaks nodzīvo Lopesas mājā veselu nedēļu (11)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Zvaigznes maksā lielu naudu par savu un savu īpašumu apsardzi. Tomēr ne vienmēr apsardzes firmas spēj pasargāt zvaigznes no pārāk uzmācīgu pielūdzēju uzmanības. Šoreiz cietusi dziedātāja Dženifera Lopesa, viņas desmit miljonus vērtajā īpašumā iekļuvis vīrietis un tur nodzīvojis sešas dienas. Tikai tad dziedātājas apsardze viņu pamanījusi.

Četrdesmit deviņus gadus vecais Džons Dubis iekļuvis dziedātājas vasarnīcā un nodzīvojis tur sešas dienas. Džons mājā dzīvojis īpaši neslēpjoties, gulējis viesu istabā un lieliski pavadījis laiku.

Foto: AFP/LETA

Aculiecinieki stāsta, ka vīrietis savu automašīnu novietojis blakus mājai tā, lai to neredz apsardzes darbinieki.

Nelegālo iemītnieku pamanījis viens no apsardzes darbiniekiem un izsaucis policiju. Džons nav vēlējies tik viegli padoties un atstāt ērtās telpas.

Foto: AFP/LETA

Vīrietis apgalvojis, ka ir Lopesas bijušais vīrs un viņas bērnu tēvs, tāpēc dziedātāja atļāvusi viņam palikt vasarnīcā.

Tā kā Džons ne mazākajā mērā nelīdzinās Dženiferas bijušajam vīram Markam Antonijam, policija viņu aizvedusi no zvaigznes īpašuma un nosūtījusi uz psihiatrisko ekspertīzi.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu