"Kiss" tomēr nespēlēs Džeksona piemiņas koncertā

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu smagā roka grupa "Kiss", kura bija iecerējusi piebiedroties Kirstīnai Agilerai (Christina Aguilera), Leonai Lūisai (Leona Lewis), televīzijas šova "The X Factor" puišu grupai "JLS" un citām popzvaigznēm, kas 8.oktobrī uzstāsies Maikla Džeksona (Michael Jackson) piemiņas koncertā, tomēr izņemta no koncerta programmas.

(papildināts viss teksts)

Jau ziņots iepriekš, ka Kārdifas stadionā "Millennium" norisināsies Maikla Džeksona piemiņas koncerts, kas tiek rīkots ar Džeksona mātes Keterīnas, brāļu un māsu atbalstu. Tas tiks pārraidīts visā pasaulē televīzijā un kinoteātros gan 2D, gan 3D formātā. Daļa ienākumu tiks ziedota cīņai pret AIDS, kā arī tiks dažādām labdarības organizācijām.

Nedēļas sākumā grupas "Kiss" lēmums piedalīties šajā pasākumā pārsteidzis Maikla Džeksona fanus, jo vēl pirms gada grupas basģitārists Džīns Simonss (Gene Simmons) par popmūzikas karali izteicās ne visai glaimojošā veidā, atzīstot, ka Džeksona vārds viņam asociējas ar pedofilijas skandālu.

"Nav dūmu bez uguns," toreiz izteicies Simonss. "Esmu pārliecināts, ka viņš izmantoja tos bērnus."

Koncerta rīkotāji, reaģējot uz šiem fanu pārmetumiem, nolēmuši izņemt "Kiss" vārdu no programmas.

"Ņemot vērā šos apstākļus, mēs esam spiesti atcelt mūsu uzaicinājumu grupai piedalīties koncertā, kaut arī "Kiss" bija viena no Maikla mīļākajām grupām," šodien paziņoja "Global Events Live" vadītājs Kriss Hants (Chris Hunt).

Atgādinām, ka grupa "Kiss", kura karjeras laikā izdevusi vairāk nekā 20 studijas albumu un pārdevusi vairāk nekā 90 miljonus disku kopiju, Rīgā turnejas "Kiss Alive/35" ietvaros viesojās 2008. gada maijā.

Džeksons nomira 2009.gada 25.jūnijā no sirdsdarbības apstāšanās, ko izraisīja vairāku medikamentu kokteilis, ko viņam injicēja viņa ārsts Konrāds Marijs.

Marijam izvirzītas apsūdzības dziedātāja nonāvēšanā. Ārsts savu vainu apsūdzībā par mūziķa nonāvēšanu aiz neuzmanības nav atzinis, taču, ja viņu atzīs par vainīgu, kardiologam draud līdz pat četriem gadiem cietumā. Lietas iztiesāšana notiks septembrī.

Jau 2009.gadā Džeksona brālis Žermēns mēģināja sarīkot atceres koncertu Vīnē, taču viņa plāni izjuka, jo viņam neizdevās piesaistīt pazīstamus māksliniekus un pasākuma organizatori bankrotēja.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu