Regīna Devīte stāsta par fanu uzmanību uz ielas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

Populārā Valmieras teātra aktrise Regīna Devīte filmējas divos seriālos - «UgunsGrēks» un «Zentas brīvdienas». Seriāli viņai ir palīdzējuši kļūt pazīstamai un radījuši papildu uzmanību un jautras situācijas uz ielas.

Regīnas dzīvē brīnumi notiek katru dienu, cilvēki nāk klāt uz ielas, sveicina un smaida. Kāds puisis pienācis un teicis, ka draugi viņu pašu ir iesaukuši par Zentuku.

Bērni izrāda uzmanību, pamanījuši slaveno aktrisi, sastingst un smaida, tad Regīna pirmā viņus pasveicina.

Foto: TV3 publicitātes foto

«Kad sākās manas Zentas gaitas, viena pārdevēja man teica, ka varētu mani nožņaugt pie dīķīša, taču saprot, ka es neesmu Zenta, bet tikai tēloju viņas lomu,» smejas aktrise.

Kā vienu no priecīgākajiem momentiem aktrise nosauc brīdi, kad kāpusi taksī, lai dotos mājās, bet taksists uzreiz teicis, ka, ieraugot viņu, jau uzreiz automātiski gribas smaidīt.

Foto: TV3 publicitātes foto

Kāds mazs puisītis izteicis vēlmi precēt aktrisi, tikai bažījies, ka viņa ir jau veca un ātri nomirs.

«Esmu pieradusi pie uzmanības, tomēr nereti ar šausmām domāju par šo popularitāti, jo ikdienas dzīvē neesmu tik perfekti uzkrāsojusies, sakārtojusi matus. Tāpēc šausminos, domājot, kāda izskatos visās tajās fotogrāfijās, kurās ikdienā cilvēki ar mani nofotografējas. Drausmas, iedomājoties, ka esmu izpūrusi, bez kosmētikas, milzīgu somu rokās,» smejas aktrise.

Foto: TV3 publicitātes foto

Aktrise uzsver, ka ir jau arī negatīvas lietas, kā vienu no tādām, kuru viņa atcerēsies visu dzīvi, aktrise min gadījumu, kad gājusi vēlā vakarā garām iedzērušu jauniešu bariņam. Jaunieši pamanījuši aktrisi un bļāvuši – skatieties, tur iet tā vecene no «UgunsGrēka».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu