Festivāla «Cita vide» muzikālā programma skanēs uz divām skatuvēm (9)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/Rīga 2014

Ogres svētku laikā 23. un 24. augustā Ogres salā notiks mūzikas un mākslas festivāls «Cita vide: Mehāniskā pļava», kurā muzikālā programma skanēs uz divām skatuvēm, informē festivāla pārstāve Lelde Spārniņa.

Festivāls sola piedāvāt daudzpusīgu mūzikas programmu ne vien ar populārajiem «The Sound Poets» un «Satellites LV», bet arī jaunajām un ievērības cienīgajām pašmāju grupām, kā arī mūziķiem no Zviedrijas un Igaunijas.

Ogres salu festivālā ierībinās divas mūzikas skatuves, mākslas skatuve, projekcijas, dažādas darbnīcas un īpaši radoši pārsteigumi. Uz skatuvēm kāps arī jaunie mākslinieki, kuri savu ceļazīmi dalībai festivālā ieguvuši «Citas vides» jauno mūziķu konkursā.

23.augustā uz «Citas vides» skatuves uzstāsies: «Parara», «Jautrais delfīns», «Neon Saturdays», «Audience Killers», «The Sound Poets», «Deeper Upper», «Komjaunatne», bet uz roka skatuves festivāla pirmajā dienā uzstāsies «Sunhenge/ Twisted Ocean», «Monro», «Burned in Blizzard», «Lechery», «The Velvet Supernova» un «Taizels».

24.augustā, jeb festivāla nākamajā dienā uz «Citas vides» skatuves muzicēs: «Jaunais mākslinieks», «Karmafree», «Pyro Trees», «Slipery Slope», «Colours Of Bubbles», «Triānas parks», «Satellites LV» un «Martas asinis», bet uz otras skatuves uzstāsies Ufo ar atrakcijām, «Pandemonia», «Echo/ Pandemonia», «Oranžās brīvdienas», «Crow Mother», «Bloody Heels», «Colt», «Relicseed» un «Omerta».

Biļetes iepriekšpārdošanā uz abām festivāla dienām var iegādāties «www.ticketpro.lv».

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu