Krutojam nebūtu iebildumu pret Latvijas pilsonību

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Konkursa "Jaunā vilņa" rīkotājam Igoram Krutojam nebūtu iebildumu pret Latvijas pilsonības iegūšanu, liecina viņa teiktais žurnālam "Sestdiena". "Oficiālu piedāvājumu neesmu saņēmis, bet man nebūtu iebildumu. Es mīlu Latviju," viņš atturīgi atbildēja uz jautājumu par pilsonības iegūšanu.

Krutojs arī neplāno Jūrmalā iegādāties nekustamo īpašumu, jo Latvijā pavada maz laika.

"Es šeit pavadu aptuveni desmit dienas gadā, un tādēļ nav vērts pirkt dzīvokli,"

viņš atzina.

Atlaistās 10.Saeimas deputāts Ainārs Šlesers ir aicinājis diskutēt par Latvijas pilsonības piešķiršanu vienam no konkursa "Jaunais vilnis" rīkotājiem Krievijas mūzikas biznesā ietekmīgajam Krutojam. Šlesers pamatoja, ka pilsonību varētu piešķirt par īpašiem nopelniem Jūrmalas attīstībā. Pilsonības piešķiršana viņam varētu radīt jaunu saikni ar Latviju.

10.gadu Jūrmalā notika jauno izpildītāju konkurss "Jaunais vilnis", uz kuru tradicionāli ierodas arī Krievijas šovbiznesa elite.

Tāpat jau iepriekš ziņots, ka pirms gada veiktie grozījumi Imigrācijas likumā paredz tiesības ārzemniekiem pieprasīt Latvijā termiņuzturēšanās atļauju uz pieciem gadiem uz nekustamā īpašuma pamata – Rīgā un lielajās Latvijas pilsētās nekustamā īpašuma vērtībai jābūt ne mazākai par 100 000 latu, bet citviet Latvijā vismaz 50 000 latu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu