«Viņas melo labāk» kļuvis par skatītāko seriālu jūlijā (93)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šajā vasarā TV3 skatītājus pārsteidza ar Latvijā veidotu seriālu «Viņas melo labāk», kurā piedalās spožas, košas un sievišķīgas aktrises, kā arī baudāma lieliska kungu aktierspēle. Pirmajās četrās seriāla nedēļās tas guvis neticamus panākumus gan televīzijas ekrānos kanālā TV3 un Kanālā 2, kā arī virtuālajā pasaulē - video platformā un aplikācijā.

MTG TV kanālu direktore Baiba Zūzena atklāj vairāk par «Viņas melo labāk» veidošanu: «Šajā vasarā varējām atļauties šādu ievērojamu investīciju, pateicoties kabeloperatoru maksājumiem, kas mums ļauj ražot vairāk vietējās produkcijas. Esam gandarīti, ka spējām piesaistīt profesionālu komandu ar labākajiem aktieriem un augsta līmeņa radošo un tehnisko komandu. Mūsu papildus spertais solis, izvietojot seriāla epizodes TVplay aplikācijā un video portālā TV3 Play, skaidri parāda, ka skatītājs novērtē kvalitatīvu Latvijā veidotu saturu un vasaras laikā iespējams biežāk izmanto telefonu vai planšetdatoru, kuru ērti iemest somā, baudot atpūtu.»

Foto: TV3
Foto: TV3

Skatītāji novērtē seriālu!

Pirmajās četrās nedēļās, kopš seriāls «Viņas melo labāk» nonācis pie Latvijas skatītājiem, kanālā TV3 un Kanālā 2

to redzējuši 784 000 Latvijas iedzīvotāju,

kas vecāki par četriem gadiem.* MTG TV iet vienā solī ar tehnoloģiju attīstību, un skaidri redzams, ka skatītāji lieto gan interneta vietni, gan aplikāciju, lai baudītu savas iecienītās pārraides. Google Analystics dati norāda, ka TV3 seriāls «Viņas melo labāk» internetā līdz šim skatīts vairāk nekā pusmiljonu reižu. Iedziļinoties sīkāk, TVplay aplikācijā mobilajās ierīcēs veikti 56 636 skatījumi, savukārt lielākajā video portālā TV3 Play veikti 540 874 seriāla skatījumi.**

Kaislības turpināsies visu vasaru!

Prātīgās Margaritas, ugunīgās Kristīnes, kaislīgās Martas un daiļās Jolantas attiecību un dzīves līkloči turpinās vīties, aizraujot skatītājus sev līdzi. Tuvāko nedēļu laikā kāds no «Viņas melo labāk» varoņiem atkal izvilks ieroci, Konrāda dzīve sagriezīsies kājām gaisā, Jolantu gaida jauni izaicinājumi un šis tas notiks ar Māra un Arņa attiecībām.

* Dati: TNS Latvia, periods 01.07.213.-25.07.2013., vecuma grupa 4+

** Dati: Google Analytics, periods 01.07.2013.-29.07.2013.

Komentāri (93)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu