Krievijas uzņēmēji plāno jaunu koncertzāli Jūrmalā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Krievijas uzņēmēji iecerējuši veikt ievērojamas investīcijas viesnīcas un koncertzāles būvniecībā Jūrmalā, pastāstīja komponists Raimonds Pauls.

Pauls norādīja, ka sīkāk par šiem plāniem nezina, bet investīcijas esot plānotas diezgan lielas. "Uz "Jauno vilni" sabraukuši daudzi turīgi cilvēki ar naudu, kuriem ir idejas. Vai tās tiks realizētas, nemāku teikt," sacīja komponists.

Pauls esot dzirdējis, ka, piemēram, dažus neapmierinot augstās viesnīcu cenas Jūrmalā festivāla laikā, tādēļ kāds varētu vēlēties uzcelt viesnīcu savām vajadzībām. Tāpat iecerēts būvēt jaunu koncertzāli, iespējams, Jūrmalā.

"Es šeit varu tikai paust savas vēlmes.

Bieži esmu teicis, ka jauna koncertzāle nepieciešama Rīgā,"

piebilda Pauls.

Kā ziņots, vakar Dzintaru koncertzālē tika atklāts 10.starptautiskais jauno izpildītāju konkurss "Jaunais vilnis 2011", kas Jūrmalā notiks līdz 31.jūlijam.

Piektdien, 29.jūlijā, notiks preses konference, kurā konkursa "Jaunais vilnis" līdzpriekšsēdētājs Igors Krutojs, partijas LPP/LC līderis Ainārs Šlesers un maestro Raimonds Pauls informēs par apjomīgiem sadarbības projektiem un investīcijām Latvijā, aģentūru LETA informēja Šlesera pārstāvis Ģirts Dripe.

Preses konference notiks plkst.12 Jūrmalā, viesnīcā "Hotel Jūrmala SPA" Jomas ielā 47/49, 11.stāvā, zālē "Aspazija".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu