Oficiāli: «Pestivals» šovasar nenotiks (56)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jūlijā Mežaparka estrādē paredzētā, bet atceltā popmūzikas festivāla «Pestivals» rīkotāji savā mājaslapā publicējuši oficiālu paziņojumu, ka pasākums šovasar nenotiks.

«Festivāls «Pestivals» tika radīts ar mērķi sniegt apmeklētājiem neaizstājamu vasaras festivāla pieredzi jaunā, augstvērtīgā pasākumā. Strādājot pie šā gada festivāla, esam ieguldījuši visus iespējamos resursus, lai radītu kvalitatīvu mūzikas notikumu Rīgā divu dienu garumā. Ar nožēlu jāatzīst, ka festivāls «Pestivals» šovasar nenotiks.»

Savā oficiālajā mājaslapā rīkotāji publicējuši informāciju, kā izmantot iegādātās «Pestivals» biļetes

1. Ar festivāla «Pestivals 2013» vienas vai divu dienu biļeti iespējams apmeklēt jebkuru vienu aģentūras «magicFIB» rīkotu koncertu vai citu pasākumu (līdz 2014.g. jūlija beigām), kā ieejas biļeti izmantojot «Biļešu servisa» tīklā vai «Pērkam kopā» iegādāto «Pestivals 2013» biļeti. Biļete nav jāmaina, biļeti nedrīkst iepriekš pieteikt naudas atmaksai. To varēs izmantot vienu reizi, un tā būs aktīva uz vienu no pasākumiem vai koncertiem.*

2. «Pestivals 2013» ielūgumu iespējams izmantot kā atlaides nodrošinātāju uz jebkuru no aģentūras «magicFIB» rīkotajiem koncertiem līdz 2014.g. jūlija beigām, piemērojamā atlaide - 10% no biļetes standarta cenas. «Pestivals» ielūgums jāuzrāda pie pasākuma ieejas. Biļeti ar atlaidi varēs nopirkt tirdzniecības vietās, izvēloties atlaides veidu – «Pestivals 2013 ielūguma īpašniekiem».

3. Gadījumā, ja «Pestivals» biļetes īpašnieks nevēlas izmantot kādu no iepriekšminētajām iespējām, iespējams atgriezt biļeti, aizpildot bilesuserviss.lv mājas lapā pieejamo veidlapu un iesūtot to uz e-pastu:info@bilesuserviss.lv; nauda tiks atdota 1 gada laikā.

* Punkts attiecas arī uz Vītolu fonda stipendiātiem izsniegtajiem ielūgumiem.

Komentāri (56)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu