Festivālu «Positivus» Salacgrīvā apmeklējuši 30 tūkstoši cilvēku (65)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Aizvadītās nedēļas nogalē Salacgrīvā notikušo festivālu «Positivus» apmeklējuši kopumā 30 tūkstoši cilvēku, informēja festivāla organizatoru «Positivus Music» pārstāve Linda Igolniece.

Pasākuma organizatori norāda, ka festivāla oficiālā programma bijusi ar līdz šim iespaidīgāko mūsdienu mākslinieku sastāvu, kāds festivālā vien ir bijis. Festivāla laikā lielākos koncertus sniedza grupas «Imagine Dragons», «Two Door Cinema Club», «Sigur Ros», «Noah And The Whale», «The xx» un pašmāju «Jauns Mēness» un «Zodiaks».

Atspoguļot festivālu bija ieradušies ap 300 žurnālistu no Islandes, Apvienotās Karalistes, Krievijas, Austrālijas, Čehijas, Polijas, Itālijas, Somijas un Baltijas valstīm, pārstāvot tādus respektablus medijus kā NME, «Independent», «The Sunday Telegraph», «Kommersant» un citiem.

Šogad pirmo reizi festivāla vēsturē vairākas Eiropas radiostacijas sadarbībā ar Eiropas Raidorganizāciju savienību (EBU) pārraidīja svētdienas vakarā notikošo grupas «The xx» koncertu.

Tāpat festivālu apmeklēja arī Igaunijas prezidents Tomass Hendriks Ilvess. Pēc pasākuma rīkotāju domām, tas pierāda, ka «Positivus» ir viens no nozīmīgākajiem notikumiem Baltijas mūzikas dzīvē, tādējādi arī nākotnē gaidāms vēl lielāks ārvalstu apmeklētāju pieplūdums.

Igolniece informēja, ka «Positivus Music» drīzumā sāks biļešu tirdzniecību uz nākamā gada festivālu, kas līdzīgi kā šogad, notiks trīs dienas.

Komentāri (65)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu