Liams Galahers atmetis dzeršanu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pēc 20 gadu ilgas uzdzīves bijušais "Oasis" dalībnieks, pašreizējais "Beady Eye" solists Liams Galahers (Liam Gallagher), paziņojis par atteikšanos no alkohola.

Intervijā britu televīzijas kanālam "Channel4" Galahers atklājis, ka nav lietojis grādīgos dzērienus jau pēdējos sešus mēnešus, kuru laikā viņa jaunā grupa "Beady Eye" bijusi aizņemta darbā ar jauno albumu, kā arī koncertos.

"Ja arī ko iedzeršu, tas būs vienīgi Ziemassvētkos. Neesmu to darījis kopš Jaungada vakara,"

stāsta mūziķis. "Pēc 20 gadu dzeršanas un ākstīšanās man ir neliels pārtraukums." Tāpat dziedātājs paudis savu nostāju par to, kāpēc nav vēlējies apmeklēt vecākā brāļa Noela pirms divām nedēļām notikušo kāzu ceremoniju.

"Es tāpat nebūtu gājis, jo biju aizņemts. Ja būtu to izdarījis, droši vien atkal ko iedzertu un viss aizietu galīgi nepareizi. Tas būtu kā "Dinastijā" [80. gadu seriāls]."

TVNET jau vēstījis, ka pēc ilgstošiem savstarpējiem konfliktiem 2009.gadā no "Oasis" aizgāja Noels Galahers. Ta vietā, lai turpinātu muzicēt ar veco nosaukumu, Liams Galahers kopā ar pārējiem grupas dalībniekiem izveidoja apvienību "Beady Eye", kuras albums "Different Gear, Still Speeding" ir izdots šā gada februārī.

Beady Eye - The Roller from verstaerker on Vimeo.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu