Tiks mainīta festivāla «Pestivals» norises vieta un laiks (82)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pestivals

Saskaroties ar nepārvaramām grūtībām, ko radījuši vairāki nelabvēlīgi apstākļi, populārās mūzikas un kultūras festivāla «Pestivals» norises vieta drīzumā tiks mainīta, līdz ar to festivāls notiks citā vietā, nevis Mežaparka estrādē, un citā laikā, nevis līdz šim paredzētajos datumos – 12. un 13. jūlijā, informē «Pestivals» rīkotāju «magicFIB» pārstāve Elīna Štēbele. Kādi ir šie nelabvēlīgie apstākļi un nepārvaramās grūtības - festivāla pārstāve preses paziņojumā neatklāj.

Šobrīd notiek pārrunas par festivāla jauno mājvietu, un jau šīs nedēļas laikā ar mediju starpniecību tiks izplatīta papildu informācija. Tā tiks publicēta mājas lapā www.pestivals.lv.

www.pestivals.lv

Festivāla organizatori atvainojas par sagādātajām neērtībām, izsaka pateicību visiem dalībniekiem, partneriem, apmeklētājiem un festivāla draugiem par atbalstu un cer jau drīzumā tikties festivālā «Pestivals».

Jau ziņots, ka nedēļas sākumā SIA «Rīgas meži» paziņoja, ka 12. un 13. jūlijā plānotais mūzikas festivāls «Pestivals» kultūras un atpūtas parkā «Mežaparks» nenotiks.

«Rīgas meži» ir saņēmuši vēstuli no populārās mūzikas un kultūras festivāla «Pestivals» rīkotājiem - SIA «Ideju parks», ar kuru tiek paziņots, ka «Pestivals» Mežaparkā nenotiks. Reaģējot uz saņemtajā vēstulē izteikto festivāla rīkotāju vēlmi pārtraukt savstarpējo līgumu par pasākumam domātās parka teritorijas nomu, uzņēmums ir sācis līguma laušanas procedūru, paziņojusi Elga Zēģele, daļas «Mežaparks» vadītāja.

2012.gadā festivāls pulcēja aptuveni 10 000 cilvēku.

Komentāri (82)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu