«TV3play.lv» populārākais seriāls - «UgunsGrēks» (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Visskatītākais raidījums «TV3play.lv» interneta platformā maijā bijis TV3 seriāls «UgunsGrēks», liecina interneta izpētes uzņēmuma «Gemius» pētījuma «gemiusStream» dati. TV3 seriālu «UgunsGrēks» maijā internetā skatījušies 53 000 interneta lietotāju, kas ir 36% no visiem interneta vietnes «TV3play.lv» apmeklētājiem, bet 40% no visiem tiem, kas portālā skatījušies videomateriālus.

Vidējais viena seansa ilgums bijis 22 minūtes, savukārt no 16 sērijām, kas tika publicētas maijā, vidēji viens skatītājs internetā noskatījies septiņas no tām.

TV3 seriāla « UgunsGrēks» interneta skatītājas pārsvarā ir sievietes - 59%, taču, arī vīrieši nav mazums - 41%, kas ir tikai par sešiem procentpunktiem mazāk nekā Latvijas internetā vidēji.

Seriāla «UgunsGrēks» interneta skatītāji pārsvarā ir jauni cilvēki vecumā no 15-24 gadiem - 31% un no 25-34 gadiem - 25% pārsvarā ar vidējo speciālo izglītību - 26% vai augstāko izglītību - 24%.

Lai arī 39% Latvijas interneta lietotāju dzīvo Rīgā, seriāla «UgunsGrēks» interneta auditorija biežāk mēdz būt no citām vidēja lieluma Latvijas pilsētām. No Rīgas - 26%, no Rīgas rajona - 9%, no Liepājas - 6%, no Valmieras un Ventspils - 4% no katras.

«Gemius» ir starptautisks interneta pētniecības uzņēmums, kas piedāvā profesionālus pētniecības risinājumus, konsultācijas, analīzi un rekomendācijas tiešsaistes vidē bāzētiem uzņēmumiem. «Gemius» patlaban darbojas vairāk nekā 30 tirgos Eiropā, Tuvajos Austrumos un Āfrikā. Pētījumos tiek izmantota uzņēmuma izstrādātie metodoloģiskie risinājumi.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu