Nav skaidrības par festivāla «Pestivals» norisi Mežaparkā (56)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

SIA «Rīgas meži» informē, ka 12. un 13.jūlijā plānotais mūzikas festivāls «Pestivals» kultūras un atpūtas parkā «Mežaparks» nenotiks, paziņojusi Elga Zēģele, daļas «Mežaparks» vadītāja. Festivāla rīkotājs Aivars Līpenītis sola situāciju komentēt pirmdien. Sarunā ar TVNET viņš ir lakonisks: «Oficiāls mūsu paziņojums būs pirmdien.»

(papildināts)

SIA «Rīgas meži» ir saņēmusi vēstuli no populārās mūzikas un kultūras festivāla «Pestivals» rīkotājiem - SIA «Ideju parks», ar kuru tiek paziņots, ka 12.jūlijā un 13.jūlijā plānotais mūzikas festivāls «Pestivals» kultūras un atpūtas parkā «Mežaparks» nenotiks.

Reaģējot uz saņemtajā vēstulē izteikto festivāla rīkotāju vēlmi pārtraukt savstarpējo līgumu par pasākumam domātās parka teritorijas nomu, uzņēmums ir uzsācis līguma laušanas procedūru.

Kā vēstīts, paredzēts, ka «Pestivals» jau otro gadu notiks Mežaparkā, kur 2012.gadā pulcēja aptuveni 10 000 cilvēkus, un tā galvenās vērtības ir kvalitatīvi un aktuāli mākslinieki, radoša gaisotne un pozitīvi, mūsdienīgi apmeklētāji.

www.rigasmezi.lv

Komentāri (56)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu