"Kaiser Chiefs" publisko oficiālo albuma dziesmu sarakstu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Britu grupa "Kaiser Chiefs" savā mājas lapā šonedēļ publicējusi jaunā albuma "The Future Is Medieval" oficiālo dziesmu sarakstu, informē ārvalstu prese.

Atgādinām, ka faktiski grupas jaunais studijas veikums klausītājiem bija pieejams jau jūnija sākumā, kad grupas mājas lapā tika publicētas 20 jaunas dziesmas, kuras pēc katra klausītāja izvēles bija iespējams sakārtot sev tīkamā secībā.

Grupas oficiālajā mājaslapā bija iespējams noklausīties visas 20 kompozīcijas, no kurām jebkuras desmit bija iespējams pilnībā lejupielādēt, samaksājot par tām 7,5 sterliņu mārciņas. Sakārtojot dziesmas sevis izvēlētā secībā un izdomājot albumam oriģinālu vāciņu, savu albuma versiju bija iespējams saglabāt un izvietot pārdošanai turpat grupas mājaslapā. Par katru fanu albuma versijas lejupielādi tā sastādītājs varēja saņemt vienu sterliņu mārciņu no ieraksta cenas.

Savas albuma versijas mājaslapā piedāvāja arī grupas dziedātājs Rikijs Vilsons, BBC Radio 1 dīdžejs Kriss Moilss, kā arī britu laikraksta "The Guardian" redakcija. Lejupielādējot šīs versijas, viena mārciņa tika pārskaitīta nevis albuma sastādītājam, bet gan Lielbritānijas labdarības organizācijai "Alzheimer's Society", kas nodarbojas ar Alcheimera slimības izpēti un slimnieku aprūpi.

Šobrīd zināms, ka grupa gatavojas jauno albumu fiziskā nesējā laist klajā 27.jūnijā.

Lūk, albuma oficiālais dziesmu saraksts:

  1. Little Shocks
  2. Things Change
  3. Long Way From Celebrating
  4. Starts With Nothing
  5. Out Of Focus
  6. Dead Or In Serious Trouble
  7. When All Is Quiet
  8. Kinda Girl You Are
  9. Man On Mars
  10. Child Of The Jago
  11. Heard It Break
  12. Coming Up For Air
  13. If You Will Have Me

Jāpiebilst, ka šajā albuma listē atrodama dziesma "Kindа Girl You Are", kas sākotnēji netika iekļauta starp pirmajām divdesmit.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu