«Pestivals» paredzēto «MC Hammer» uzstāšanos pārceļ uz novembri (koncerts atcelts) (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Šovasar Mežaparkā festivālā «Pestivals» tomēr neuzstāsies amerikāņu reperis «MC Hammer», jo viņa uzstāšanās pārcelta uz novembri «Arēnā Rīga», informē «magicFIB» pārstāve Elīna Štēbele. Izmaiņas veiktas mākslinieka vasaras koncertturnejas pārplānošanas dēļ, taču «MC Hammer» koncertu tā fani Rīgā varēs baudīt 3.novembrī «Pestivals» piedāvātas koncertu sesijas laikā.

«MC Hammer» ir amerikāņu reperis, hitu «U Can’t Touch This» un «2 Legit 2 Quit» autors, kas radošo darbību sācis jau pagājuša gadsimta 80.gadu beigās un tiek dēvēts par mūsdienu popkultūras ikonu.

Mūziķis ir viens no «pop rap» mūzikas stila pamatlicējiem, apvienojot «freestyle» repa un popmūzikas elementus, kā arī savās uzstāšanās iekļaujot īpaši iestudētus deju elementus. «MC Hammer» ir pirmais hiphopa mākslinieks mūzikas vēsturē, kura izdotajam albumam piešķirts dimanta statuss jeb tas pārdots vairāk nekā 10 miljonos eksemplāru.

Festivāla «Pestivals 2013» apmeklētājiem, kuri biļetes iegādājušies līdz šodienas plskt.18, būs iespēja apmeklēt «MC Hammer» koncertu «Arēnā Rīga» bez maksas, pie ieejas uzrādot «Biļešu servisa» vai «Pērkam kopā» iegādātu «Pestivals 2013» ieejas biļeti. Biļetes uz «MC Hammer» uzstāšanos «Arēnā Rīga» tirdzniecībā nonāks augustā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu