«CHVRCHES» izziņo debijas albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jaunā skotu popgrupa «CHVRCHES», kas strauji iekaro klausītāju sirdis, izziņojusi sava debijas albuma izdošanas datumu. Mums visiem par prieku izdots arī aktuālā singla «Gun» videoklips.

Glāzgova un sintīpops. Šķietami neierasta kombinācija, bet tieši šie trīs skoti - Aiens Kuks (Iain Cook), Martins Dohertijs (Martin Doherty) un apburošā Lorena Meiberija (Lauren Mayberry) ir elektroniskās popmūzikas jaunākais «karstais vārds». Grupa CHVRCHES (izrunā kā «churches») gada sākumā iekļuva BBC «Sound of 2013» potenciālo muzikālo atklājumu top5 un ar atsevišķiem lieliskiem singliem un pārliecinošu koncertizpildījumu lēnām, bet pamatīgi būvē sev uzticamu fanu bāzi. Pagājušogad CHVRCHES iesildīja populāro projektu «Passion Pit», šogad - «Depeche Mode».

«The Bones of What You Believe»
«The Bones of What You Believe» Foto: Publicitātes foto

Kopš martā izdotā lieliskā mazalbuma «Recover» runas par grupu neapsīkst.

Faniem par prieku beidzot paziņots «CHVRCHES» debijas albuma «The Bones of What You Believe» izdošanas datums - tas būs 24. septembris.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu