Riana apsteidz Bīberu un kļūst par populārāko «Youtube» (4)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Barbadosiešu dziedātāja Riana (Rihanna) kļuvusi par populārāko mūziķi video vietnē «Youtube», pārspējot līdzšinējo līderi Džastinu Bīberu (Justin Bieber).

Otrdien Riana apsteidza tīņu elku. Viņas dziesmu videoklipi populārajā vietnē skatīti 3,784 miljardus reižu, kas ir par aptuveni diviem miljoniem skatījumu vairāk nekā Bīberam, vēsta mūzikas žurnāls «Billboard».

Trešajā vietā palika korejiešu popa sensācija «Psy», kura videoklipi skatīti 3,1 miljardu reižu. Viņa hits «Gangnam Style» ar vairāk nekā 1,6 miljardiem skatījumu ir visu laiku populārākais videoklips vietnē «Youtube».

Ceturtais populārākais mūziķis «Youtube» lietotāju vidū ir reperis Eminems, kura klipi skatīti 2,4 miljardus reižu. Viņam seko popdīva Lēdija Gāga (Lady Gaga) ar 2,25 miljardiem skatījumu un dziedātāja Šakira ar diviem miljardiem skatījumu.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu