«Pestivals» izziņo «Tinie Tempah» un sāk vienas dienas biļešu tirdzniecību (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Šīs vasaras festivālā «Pestivals» galvenās skatuves programmu papildina un pirmoreiz Latvijā viesosies britu hiphopa mākslinieks Tinie Tempah, informē Elīna Štēbele, festivāla rīkotāju «magicFIB» pārstāve.

«Pestivals» mājas lapā www.pestivals.lv publicēta pilna festivāla abu dienu programma, un «Biļešu servisa» tīklā sākta 1 dienas biļešu tirdzniecība. Festivāls šovasar notiks 12. un 13. jūlijā uz četrām skatuvēm, pulcējot patlaban populārākos māksliniekus. No 17.jūnija 17:00 iespējams iegādāties «Pestivals» vienas dienas biļetes, kas līdz nākamā mākslinieka izziņošanai ierobežotā skaitā pieejamas par 10 latiem.

Nigērijā dzimušais «Tinie Tempah» (īstajā vārdā Patrick Okogwu) - BRIT Awards mūzikas balvas ieguvējs, ir britu hiphopa mākslinieks, kura veiksmes stāsts sācies pēc hita «Pass Out» izdošanas 2010. gadā.

Tas iekarojis Lielbritānijas un pasaules pieprasītāko singlu topu virsotnes. «Tinie Tempah» ieguvis MOBO Awards balvu par labāko debiju un labāko mūzikas video, Urban Music Awards apbalvojumu kā labākais hiphopa mākslinieks 2010. gadā un nominēts un saņēmis citus apbalvojumus no Festival Awards, BET Awards un citiem.

Pēc necerētas slavas iegūšanas un nākamo skaņdarbu, kā «Earthquake», «Written In The Stars», «Miami 2 Ibiza» u.c., izdošanas «Tinie Tempah» vārds pievienojies pieprasītāko mūziķu sarakstam. Mākslinieks sadarbojies ar lielāko daļu no ietekmīgākajiem šā brīža populārās mūzikas pārstāvjiem - «Snoop Dogg», «Gorillaz», «Wiz Khalifa» u.c., kā arī uzstājies Glastonberijas, «Radio 1’s Big Weekend» un citos festivālos Lielbritānijā un pasaulē, arī pirms pāris nedēļām notikušajā «Orange» festivālā Polijā līdzās Bejonsē (Beyonce), bet jau 12.jūlijā «Tinie Tempah» ieradīsies Rīgā, lai uzstātos uz «Pestivals» Galvenās skatuves.

Jau drīzumā «Pestivals» organizators aģentūra «magicFIB» festivāla mākslinieku sarakstam pievienos vēl vienu pazīstamu, Latvijā gaidītu mūziķu apvienību. Līdz šim paziņojumam «Pestivals» vienas dienas biļetes pieejamas par 10 latiem ierobežotā skaitā.

«Pestivals» Mežaparkā šovasar notiks jau otro gadu, un tā ietvaros divu dienu garumā uzstāsies populāri mūziķi - Kregs Deivids (Craig David), Alekss Gaudino (Alex Gaudino), Melodija Torntone (Melody Thornton) no grupas «The Pussycat Dolls» un citi. Divu un vienas dienas biļetes pieejamas «Biļešu servisa» tīklā; «Pestivals» 2012 un «Pestivals» koncertu sesijas apmeklētājiem ar saglabātu festivāla aproci vai koncerta biļeti - 10% atlaide 2 dienu biļetes iegādei.

tinietempah.com

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu