Izšķīries ministrs Dombrovskis. Vai viņa simpātija ir Anna Kononova? (85)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Žurnāls «Privātā Dzīve» noskaidrojis, ka no savas dzīvesbiedres Marinas izšķīries Latvijas izglītības un zinātnes ministrs Vjačeslavs Dombrovskis (35). Jau labu laiku politiskajās aprindās klīst runas, ka Vjačeslavam dzimušas simpātijas pret izglītības un zinātnes ministra biroja vadītāju Annu Kononovu (35).

Nu arī kļuvis zināms, ka Vjačeslavs Dombrovskis mainījis savu iepriekšējo ģimenes attiecību statusu un viņa rokā vairs nemirdz laulības gredzens. Ministrs nu ir brīvs vīrietis, proti, viņš šķīries no savas dzīvesbiedres Marinas.

Klīst runas, ka Latvijas izglītības un zinātnes ministram Vjačeslavam Dombrovskim dzimušas simpātijas pret izglītības un zinātnes ministra biroju vadītāju Annu Kononovu
Klīst runas, ka Latvijas izglītības un zinātnes ministram Vjačeslavam Dombrovskim dzimušas simpātijas pret izglītības un zinātnes ministra biroju vadītāju Annu Kononovu Foto: Sejas.lv
Komentāri (85)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu