Vecāki sašutuši par Britnijas un Rianas skūpstu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Popmūzikas zvaigznes Britnijas Spīrsas (Britney Spears) un R&B dīvas Rianas (Rihanna) skūpsts dziesmas "S&M" priekšnesuma laikā žurnāla "Billboard" apbalvošanas ceremonijā izraisījis amerikāņu vecāku sašutumu un nosodījumu (skat. resursus).

Apbalvošanas ceremonija, kas notika Lasvegasā 22.maijā, tika translēta televīzijas tīklā ABC.

Kā uzskata ASV Vecāku televīzijas padome (PTC), šādas ainas nedrīkst būt redzamas sabiedriskajā televīzijā pēc plkst.20.

"Man ir grūti saprast, kas lika televīzijas tīklam ABC pārraidīt šādu zaimojošu sadomazohistiska seksa izrādi," savu sašutumu pauda PTC prezidents Tims Vinters.

"Rianas un Britnijas Spīrsas pārseksualizētā uzstāšanās nebija nejaušība vai neveiksme, tas bija apzināts mēģinājums piesaistīt tīņus ar attēliem un vārdiem, kas slavina pātagas, ķēdes un citus seksa fetišus."

Triumfē Eminems un Džastins Bībers

Svētdien notikušajā "Billboard" mūzikas balvu pasniegšanas ceremonijā dominēja reperis Eminems un kanādiešu tīņu zvaigzne Džastins Bībers, katrs saņemot pa sešām trofejām. 38 gads vecais Eminems, kurš ieguva gada mākslinieka nosaukumu, Lasvegasā notikušajā ceremonijā gan nepiedalījās. Viņš ieguva arī balvas kā labākais vīriešu izpildītājs, labākais repa izpildītājs, par labāko repa albumu - "Recovery", labāko repa dziesmu - "Love The Way You Lie", kā arī "Billboard 200" gada albuma apbalvojumu.

Nikija Mināža
Nikija Mināža Foto: REUTERS/ScanPix

Bībers, saņemot balvu kā labākais jaunais mākslinieks, pārspēja Havaju salās dzimušo dziedātāju Bruno Marsu un reperi Nikiju Mināžu (Nicki Minaj). Viņš ieguva arī balvu par labāko popmūzikas albumu, kā arī vairākus apbalvojumus, kas saistīti ar sociālajiem un digitālajiem medijiem.

Savukārt 23 gadus vecā dziedātāja Riana, kura 2011.gada "Billboard" balvām bija nominēta visvairāk kategorijās, ieguva vien trīs trofejas, tostarp labākās sieviešu izpildītājas balvu.

Par savu sniegumu mūzikā ceremonijā tika apbalvota arī Keitija Perija, Taijo Krūzs, kantrimūzikas grupa "Lady Antebellum", Teilore Svifta, grupa "The Black Eyed Peas", īru rokgrupa "U2" un vairāki citi mākslinieki.

R&B dziedātāja Bejonsē šogad tika apbalvota ar "Millenium" balvu par savu muzikālo ietekmi, kā arī tika nodēvēta par paraugu visām sievietēm.

Savukārt 70 gadus vecais amerikāņu rokmūzikas leģenda Nīls Daimonds tika pagodināts ar ikonas balvu par mūža ieguldījumu mūzikas industrijā.

Pēdējo reizi mūzikas žurnāla "Billboard" rīkotā balvu pasniegšanas ceremonija norisinājās 2007.gadā. Balvas māksliniekiem tiek piešķirtas, izvērtējot vairākus aspektus, tostarp arī singlu un albumu panākumus dažādos topos, sekmes koncertturnejās un popularitāti sociālajos medijos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu