Arī doktors Hauss bezspēcīgs Adeles priekšā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Youtube

Jau piecpadsmit nedēļas Apvienotās Karalistes albumu topa 1.vietā ar savu otro studijas albumu uzturas britu popsoula dīva Adele. Šo lietu kārtību pagājušonedēļ nespēja mainīt arī populārais amerikāņu seriāla "House M.D." ("Doktors Hauss") aktieris Hjū Lorijs (Hugh Laurie), kurš laidis klajā blūza albumu "Let Them Talk", ziņo ārvalstu prese.

Hjū Lorija blūza albums, kas debitējis 2.vietā, tapis Losandželosas ierakstu studijā "Los Angeles". Britu aktierim palīdzējuši tādi viesmūziķi kā Toms Džonss, "Dr. John" un Irma Tomasa. Albumu producējis Džo Henrijs, kas iepriekš sadarbojies ar tādiem mūziķiem kā Elviss Kostello, Eimija Mana un Ornets Koulmens. Albumā Lorijs ne tikai dzied, bet arī spēlē klavieres un ģitāru. "Es neesmu dzimis Alabamā 19.gadsimta deviņdesmitajos gados," atzīst aktieris. "Es nekad neesmu ēdis smiltis, bijis pusgraudnieks vai braucis preču vagonā. Esmu balts vidusšķiras anglis, kas atklāti pārkāpis mūzikas robežas un Amerikas dienvidu mītu."

Adeles debijas albums "19" arī turpina uzkavēties topa augšgalā - šonedēļ tas saglabājis 3.vietu.

Top10 iekļuvusi arī aktuālā amerikāņu seriāla "Glee" izlase "Glee: The Music Presents The Warbler" - numur 7.

Pagājušonedēļ klajā nākusi arī angļu dziedātājas Šadē (Sade) jeb īstajā vārdā Helēna Folašade Adū (Helen Folasade Adu) labāko dziesmu dubultizlase "The Ultimate Collection", kurā dzirdamas dziedātājas skaistākās dziesmas, kā arī trīs jauni skaņdarbi. Izlasē iekļautas 25 dziesmas no visiem sešiem Šadē albumiem, kas iznākuši viņas vairāk nekā 25 gadus ilgās karjeras laikā. Izlasē dzirdamas arī divas jaunas kompozīcijas un divi jauni remiksi, tostarp jauna dziesmas "Moon & The Sky" versija, kurā piedalās Jay-Z. Albums šonedēļ topā numur 8.

Ar savu soloalbumu 11. pozīcijā debitē grupu "The Last Shadow Puppets" un "The Rascals" dalībnieks Mailss Keins (Miles Kane), bet Kendalas pilsētiņas artpopa kolektīvs "Wild Beasts" ar savu trešo studijas veikumu "Smother" numur 17.

Singlu konkurencē 1.vietā Havaju salās dzimušā dziedātāja Bruno Marsa (Bruno Mars) "The Lazy Song". Iepriekšējo nedēļu līderis amerikāņu elektrohopa (electro hop) dueta "LMFAO" singls "Party Rock Anthem" noslīdējis uz 2.vietu.

Top10 albumi

1. Adele - '21'

2. Hugh Laurie - 'Let Them Talk'

3. Adele - '19'

4. Bruno Mars - 'Doo Wops & Hooligans'

5. Fleet Foxes - 'Helplessness Blues'

6. Jessie J - 'Who You Are'

7. Glee - 'Glee: The Music Presents The Warblers'

8. Sade - 'The Ultimate Collection'

9. Chase & Status - 'No More Idols'

10. Rihanna - 'Loud'

Top10 singli

1. Bruno Mars - 'The Lazy Song'

2. LMFAO feat. Lauren Bennett & GoonRock - 'Party Rock Anthem'

3. David Guetta feat. Flo Rida and Nicki Minaj - 'Where Them Girls At'

4. Pitbull feat. Ne - Yo, Afrojack and Nayer - 'Give Me Everything'

5. Chris Brown feat. Benny Benassi - 'Beautiful People'

6. Lady Gaga - 'The Edge Of Glory'

7. Jennifer Lopez feat. Pitbull - 'On The Floor'

8. Snoop Dogg - 'Sweat (David Guetta Remix)'

9. Aloe Blacc - 'I Need A Dollar'

10. Jessie J - 'Nobody's Perfect'

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu