Festivālā «Pestivals» būs dubļu cīņas un krāsu kaujas (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jūlijā notiekošais festivāls «Pestivals» divu dienu garumā priecēs ne tikai ar muzikālo programmu, bet arī atrakcijām, piedāvājot aktīvākajiem dalībniekiem iesaistīties arī dubļu cīņās un krāsu kaujās.

Šādām atrakcijām būs speciāli izveidota festivāla «Lieliska dāvana netīrā arēna», kurā darbosies arī populāras dīdžejmeitenes no Latvijas un ārvalstīm, tajā skaitā dīdžejs Kelija Akremane (Kallie Acreman) un kādreizējais telekanāla «MTV» vīdžejs Miks Ozoliņš, kurš Latvijā atgriezīsies pēc trīs gadu prombūtnes, informē festivāla rīkotāju «magicFIB» pārstāve Elīna Štēbele.

Festivāla jaunā atpūtas vieta «Lieliska dāvana netīrā arēna» izklaidēs apmeklētājus ar krāsainām, netīrām, košām atrakcijām, dīdžejmeitenēm un burvju trikiem. Divu dienu garumā uzstāsies tādas populāras latviešu dīdžejmeitenes kā «Dubsisters», «Crystal Sound System», «Cimo», kā arī «Nina Elektrichka». Tāpat Rīgā viesosies jaunā un daudzsološā dīdžeju meitene Diana Dunkele no Igaunijas.

Par karstas un vasarīgas atmosfēras nodrošināšanu rūpēsies Šarlote Diveinija (Charlotte Devaney) no Londonas, kuras uzstāšanos papildinās profesionālas dejotājas no «The Narni Skahers» deju grupas ar uguns šovu, bet festivāla apmeklētāju ausis un acis priecēs Kelija Akremene, kura atzīta par pasaules seksīgāko sieviešu diskžokeju žurnāla «Nuts Magazine» veidotajā topā.

The Narni Skahers oficiāla mājas lapa

Šo programmu papildinās arī Pecolli burvju mākslinieku sagādātie maģiskie pārsteigumi, priekšnesumi no deju studijas «Most Wanted», kas Ozoliņa vadībā nodrošinās neparastu ballīti visa festivāla garumā. Programmā būs paredzētas vairākas aktivitāšu tēmas - konkursi un sacensības milzu dubļu baseinā, krāsu un ziepju kaujas, slapjo T-kreklu konkursi un citas vasarīgas izpriecas un spēles.

Kelija Akremane
Kelija Akremane Foto: Publicitātes foto

«Lieliska dāvana netīrā arēna» ir ceturtā izziņotā skatuve festivālā «Pestivals 2013», kurā šogad uzstāsies vieni no šā brīža populārākajiem māksliniekiem - Lorīna no Zviedrijas, deju mūzikas zvaigzne rumāniete Inna, Kreigs Deivids, «MC Hammer» no ASV, zviedru popmūzikas pārstāvis Ēriks Sāde, «r'n'b» mūziķis un producents «Angel», Berlīnes mūzikas projekts «Dena», Austrālijas deju mūzikas duets «Parachute Youth» un Londonas «r'n'b» projekts «Last Night in Paris».

Tāpat festivālā šovasar viesosies britu grupa «The Qemists», jaundibinātā pašmāju mūziķu grupa «Catalyst» un citi.

Festivāls Mežaparkā notiks 12.jūlijā un 13.jūlijā, bet biļetes iepriekšpārdošanā var iegādāties «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu