«Pestivals» dīdžeji – Alex Gaudino, Tomcraft u.c.

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šovasar uz festivāla «Pestivals» dīdžeju skatuves, kas nodēvēta par «Captain Morgan» skatuvi, uzstāsies kopumā 11 dīdžeji, kas priecēs ar savu sagatavoto programmu, informē festivāla rīkotāju «magicFIB» pārstāve Elīna Štēbele.

Pagājušajā gadā festivālā uzstājās kopumā astoņi diskžokeji no Baltijas, kā arī viesis no ASV - dīdžejs «Latin Prince», savukārt šogad festivāla programmu no ārvalstu dīdžejiem papildinās itāļu mūzikas producents un dīdžejs Alekss Gaudino, kurš nesen izdeva otro studijas albumu.

Festivālā uzstāsies arī pieredzējušais «progressive house» pārstāvis «Tomcraft», kurš Rīgā viesosies sava jaunākā albuma «20 Years Tomcraft» popularizēšanas turnejas laikā.

No vietējiem māksliniekiem festivālā uz dīdžeju skatuves apmeklētājus priecēs dīdžejs «Ai-Va», kā arī uzstāsies Bogdans Tarans. Dalību festivālā apstiprinājis arī «[Ex] da Bass», kurš ir radio «EHR» raidījuma «Party Service» vadītājs.

Dīdžejam «[Ex] da Bass» festivālā pievienosies «progressive house» pārstāvis dīdžejs Mberg. Tāpat uzstāsies populārā elektroniskās mūzikas festivāla «Kazantip» oficiālais pārstāvis Baltijā dīdžejs «Saint», kurš tiek dēvēts par vienu no spilgtākajiem elektroniskās mūzikas producentiem Austrumeiropā.

Alex Gaudino
Alex Gaudino Foto: Publicitātes foto

Šim dīdžeju sastāvam pievienosies arī vēl citi latviešu mākslinieki, tostarp pazīstamais reperis Ozols, kurš drīzumā plāno izdot jaunu studijas albumu, tajā iekļaujot nesenāko singlu «Piemēri». Tāpat festivālā uzstāsies jauno mediju un digitālā mārketinga speciālists Artūrs Mednis, kurš šoreiz stāsies pie plašu atskaņotājiem, un Ksenia Kamikaza, kas klausītājus regulāri priecē lielākajos Latvijas un ārvalstu klubos, savos šovos apvienojot labāko no eksperimentālās elektronikas līdz pat modernajam džezam.

Jau ziņots, ka «Pestivals» norisināsies Mežaparkā 12.jūlijā un 13.jūlijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu