"Drum Day 2011" konkursā uzvar Ivars Arutjunjans

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Mūzikas preču veikala "Tava skaņa" sadarbībā ar firmu "Yamaha" rīkotajā bundzinieku konkursā "Drum Day 2011" par uzvarētāju kļuvis Ivars Arutjunjans, kurš savā īpašumā ieguva konkursa galveno balvu "Yamaha DTX540" digitālo bungu komplektu, informē Studentu kluba pārstāve Elīna Korne.

Otro vietu pēc žūrijas vērtējuma konkursā ieguva Rūdolfs Dankfelds, dāvanā saņemot "Paiste" šķīvju komplektu, bet trešā vieta konkursā piešķirta Nelli Bubujancai.

Specializētais bundzinieku konkurss tika organizēts jau otro gadu, un šoreiz tajā pieteicās 26 bundzinieki, no kuriem finālā iekļuva 11 labākie.

Finālā katrs konkursants uzstājās ar 15 minūšu priekšnesumu, ko pēc piecu punktu skalas vērtēja kompetenta žūrija, kuras sastāvā bija Tālis Gžibovskis, Guntars Lintiņš, Ilvars Manfelds, Dairis Kaunesis, kā arī pasākuma īpašais viesis. Finālā tika vērtēta dalībnieku spēles tehnika, stila izjūta un atraktivitāte.

Bundzinieku konkursa "Drum Day 2011" finālā bez pirmo trīs vietu ieguvējiem piedalījās arī Rinalds Maksimovs, Mareks Logins, Reinis Zariņš, Krišs Veismanis, Māris Ozoliņš, Krišjānis Bremšs, Reinis Ašmanis un Kārlis Paukšte.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu