"Dzelzs vilks" sāk 20. dzimšanas dienas svinības

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Piektdien, 15.aprīlī, ap plkst. 23 LMA Studentu klubā, Raiņa bulvārī 23 ar koncertu divās daļās grupa "Dzelzs vilks" iesāks atzīmēt 20. dzimšanas dienu, informē Elīna Korne, Latvijas Mūzikas akadēmijas Studentu kluba pārstāve.

Neticami, bet šajā pavasarī aprit apaļi divi gadu desmiti, kopš tālajā 1991. gadā Mālpilī savu pirmo koncertu sniedza četri ideālisma pārpilni jaunieši, toreiz piesakot sevi ar vārdu, ko šodien pazīst gan toreizējie jaunieši, gan viņu atvases. Sākot dzimšanas dienas svinības, kas visa gada laikā turpināsies arī pēc šā koncerta, "Dzelzs vilks" sola izpildīt pašu pirmo sacerēto kompozīciju, tāpat arī neiztikt bez hrestomātiska atskata uz gadu gaitā paveikto, zelta hitiem un koncertos reti dzirdētām dziesmām. Šā gada rudenī "Dzelzs vilks" sola izdot jaunu ierakstu, tāpēc šajā koncertā sagaidāmi arī jaunumi no topošā albuma.

Piektdienas koncerta laikā klausītājiem un faniem būs iespēja par īpaši draudzīgām cenām iegādāties "Dzelzs vilka" albumus.

Ieeja klubā no plkst. 22.

Ieejas maksa 3,00 Ls, biļešu iepriekšpārdošana www.bezrindas.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu