"Joseph Willow’s Jazz Club" viesosies pianists Madars Kalniņš

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Otrdien, 5.aprīlī plkst. 20 LMA Studentu klubā, Raiņa bulvārī 23 pasākumu sērijā "Joseph Willow’s Jazz Club" viesosies džeza pianists Madars Kalniņš, informē Elīna Korne, "Latvijas Mūzikas akadēmijas Studentu kluba" pārstāve.

Informāciju sagatavoja Džeza pasākumu sērijā "Joseph Willow’s Jazz Club" šoreiz viesosies džeza pianists, komponists un pasniedzējs Madars Kalniņš, kas kopā ar Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas džeza nodaļas studentiem sagatavojis kopīgu koncertprogrammu pasākuma pirmajai daļai. M. Kalniņš klavierspēli apguvis Emīla Dārziņa mūzikas vidusskolā un pēcāk arī Jāzepa Vītola Latvijas valsts konservatorijā. Spēlējis R. Raubiško un G. Rozenberga jazztet sastāvā, uzstājies dažādās Eiropas valstīs, festivālos, kā arī ASV. Šobrīd kopā ar Denisu Paškevicu, Kasparu Grigali un Norbertu Skrauci spēlē apvienībā "Riga Groove Electro".

Savukārt, pasākuma otrā daļā uz skatuves aicināts ikviens, vakaru turpinot ar jam session.

Ieeja klubā no plkst. 19:00, koncerta sākums plkst. 20:00

Ieejas maksa: studentiem 1,00 Ls, ne-studentiem 2,00 Ls

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu