TV3 svētdienu vakaros piedāvā Informatīvo stundu!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: tv3.lv

TV3, apvienojot TV3 Ziņu un Nekā personīga komandu spēkus, skatītājiem jau no 10.aprīļa piedāvās programmu, kura būs nodota Edija Boša, Ilzes Jaunalksnes un Jāņa Krēvica pārziņā. Iesākumā E.Bošs septiņās minūtēs aplūkos aizvadītās nedēļas septiņu dienu aktuālākos notikumus, tad I.Jaunalksne ar J.Krēvicu stāstīs, ko atmaskojuši nedēļas laikā un kam pieķērušies padziļinātāk un nopietnāk.

TV3, apvienojot TV3 Ziņu un Nekā personīga komandu spēkus, skatītājiem jau no 10.aprīļa piedāvās informatīvo stundu Nekā personīga. Tajā septiņās minūtēs par aktuālākajiem notikumiem aizvadītajās septiņās dienās stāstīs TV3 Ziņu vadītājs Edijs Bošs, bet Ilze Jaunalksne ar Jāni Krēvicu - ko nedēļā atklājuši Nekā personīga žurnālisti.

Šādā veidā skatītājs stundas laikā tiks informēts par būtiskāko un aktuālāko, kas noticis nedēļas laikā, kā arī pilnīgāk spēs sagatavoties jaunās nedēļas cēlienam.

Un šādai komandai var uzticēties, ko apliecina pagājušajā nedēļā piešķirtās nominācijas Gada ziņu raidījums un Gada analītiskais raidījums, ko lēma skatītāji, balsojot žurnāla Rīgas Viļņi organizētajā konkursā Zelta vilnis.

TV3 Latvia ģenerāldirektore Baiba Zūzena atklāj: „Mūs jau kādu laiku nodarbināja doma, kā vēl plašāk izmantot spēcīgās TV3 Ziņu un Nekā personīga raidījumu komandas. Un nonācām pie šāda risinājuma un formāta, apvienojot spēcīgāko žurnālistu spēkus. Ceram, ka skatītājiem Informatīvā stunda būs noderīga, kļūstot par atskaites punktu un sava veida tradīciju, aizvadot nedēļu un sākot jaunas darba gaitas.”

Sekojiet Informatīvajai stundai no 10.aprīļa ik svētdienu 19:50 TV3!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu