Krūtis, kas atnesa pavasari! Kristīne Deimon tās palielinājusi

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aleksandrs Sokolovs / www.sokolovstudio.com

Jaunā modes dizainere Kristīne Deimon atkal piedalījusies pikantā Aleksandra Sokolova fotosesijā. Kristīnei tik tiešām ar savu skaisto augumu un tvirtajām krūtīm izdevies sabiedrību atmodināt no ziemas miega. Dizainere neslēpj, ka pirms gadiem bijusi pie plastikas ķirurga, kas palielinājis krūtis, un nu tās ieguvušas ļoti kārdinošas formas.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Kristīne Deimon stāsta, ka ir liela automašīnu fanātiķe, tādēļ Aleksandra Sokolova piedāvājums fotografēties pie automašīnām un motocikliem nācis tieši laikā. «Protams, pirms piekritu tik atklātai fotosesijai, nopietni pārdomāju, vai man tas ir jādara. Un kāpēc gan ne? Nevēlos pēc 40 gadu vecuma pārmest sev, ka varēju kaut ko izdarīt, bet neizdarīju. Uzticējos Sokolovam, un viņš savu darbu dara izcili un skaisti,» atklāj Kristīne.

Acīm redzams, ka modes dizainerei ir skaists augums un tvirtas krūtis, ko rādīt sabiedrībai, kā vīriešiem, tā sievietēm Vaicājot, kā Kristīnei izdodas būt tik labā formā, viņa teic: «Nav nekādu īpašo noslēpumu. Trīs reizes nedēļā apmeklēju sporta zāli, trīs reizes nedēļā masāža un divas reizes nedēļā ķermeņa procedūra LPG. Tā ir skaistu ķermeņa kontūru modelēšanas procedūra ar endermoloģijas metodi – celulīta ārstēšana, lokālo tauku uzkrājumu novēršana, estētisku kontūru modelēšana, izstieptas, ļenganas ādas nostiprināšana un tās laukuma samazināšana.

Regulāri izeju šādu kursu. Man ir ļoti nepieciešama šāda ķermeņa atjaunošanas procedūra. Ja cilvēki saka, ka nav rezultātu, es teikšu pretējo: ja nodarbojas ar sportu, seko sev līdzi un profilakses pēc vēl tiek veikta šī procedūra, tad sieviete ātri atgūs formu. Es šo procedūru veicu salonā «Liora». Man tuvi cilvēki jau smejas, ka šis skaistumkopšanas salons ir kā manas otrās mājas. Manikīrs, frizieris, tas nepieciešams ķermeņa labsajūtas uzturēšanai,» sava lieliskā izskata noslēpumu atklāj modes dizainere.

«Tādēļ, ka regulāri nodarbojos ar sportu un citām ķermeņa procedūrām, ēdu visu, ko vēlos, bet, protams, arī tas viss iet labumā, tāpēc, kad redzu, ka vajag piebremzēt, tad divas nedēļas pasēžu uz diētas un atkal esmu formā. Diēta nav drakoniska. No rīta vārīta ola ar apelsīnu, visu dienu āboli un vakarā vārīta vista - uztur enerģiju un nejūtu izsalkumu!» ar savu diētas recepti padalās Kristīne.

Savukārt pie tik skaistas krūšu formas modes māksliniece tikusi, pateicoties plastikas ķirurga meistarībai. «Jā, tas ir acīm redzami, ka man bijis labs dakteris. Es krūtis palielināju pirms diviem gadiem un iesaku to darīt jebkurai sievietei, jo tas ir to vērts! Protams, saņemu ļoti daudz kritikas no sievietēm interneta portāla komentāros. Dzīvē jau neviens acīs neko nepateiks, tikai aiz muguras anonīmi. Katra sieviete ir savādāka, katra skaistumu pieņem savādāk. Citai mākslīgas krūtis liekas nē, bet citai jā,» atklāti teic Kristīne.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu