Slavenības piemin Elizabeti Teilori

TVNET/CNN
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kā zināms, 23. martā 79 gadu vecumā mūžībā aizgāja Holivudas kinoleģenda Elizabete Teilore. Viņa nodzīvoja piesātinātu un zvaigznei atbilstošu dzīvi, tādēļ nav brīnums, ka pēc bēdīgā fakta izziņošanas ar publiskiem piemiņas vārdiem klajā nākušas daudzas prominences. Dažas no tām citējam zemāk.

Foto: publicitātes
Foto: publicitātes

Popmūzikas karaļa, nu jau arī nelaiķa Maikla Džeksona māsa Latoja Džeksone izplatījusi šādu paziņojumu: "Liza Teilore bija amizanta sieviete un ekrāna leģenda, viņa bija lielisks draugs manam brālim arī viņam visgrūtākajos laikos. Viņa mūsu ģimenes sirdīs dzīvos mūžīgi."

Arī par popmūzikas karalieni dēvētā Madonna izteikusi publiskas sēras par Teilori: "Man ir ļoti skumji uzzināt, ka šī lielā leģenda ir mirusi. Es viņu apbrīnoju un respektēju ne tikai kā aktrisi, bet arī par iedvesmojošo darbu kā AIDS aktīvistei. Viņa bija vienreizēja."

Latvijā nesen bijusī dziedātāja Kailija Minoga savā Twitter kontā ierakstījusi: "Lai jums vieglas smiltis, Elizabete Teilores kundze... Jūs nebeigsiet spīdēt, kā tīrs, balts dimants."

Arīdzan jau aizsaulē aizgājušā leģendārā mūziķa Džonija Keša meita Rozanna Keša savā Twitter kontā ierakstījusi pasmaidīt ļaujošu veltījumu: "Elizabete Teilore manam tēvam katru gadu dzimšanas dienā sūtīja telegrammu, kurā bija teikts: "Atceries, esmu par tevi jaunāka!" Kešs tad parasti piebilda, ka tikai par vienu dienu..."

Tikmēr aktrises fani pulcējušies pie viņas zvaigznes Holivudas Slavas alejā, kur nolikti ziedi un Teilores fotogrāfijas.

Aktrise tiks apglabāta šīs nedēļas beigās privātā ģimenes ceremonijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu