"Doktora Hausa" zvaigzne ieraksta blūza albumu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Amerikāņu seriāla "House M.D." ("Doktors Hauss") zvaigzne Hjū Lorijs (Hugh Laurie) maijā izdos blūza albumu "Let Them Talk".

Albums tapis Losandželosas ierakstu studijā "Los Angeles". Britu aktierim palīdzēja tādi viesmūziķi kā Toms Džonss, "Dr. John" un Irma Tomasa. Albumu producēja Džo Henrijs, kas iepriekš sadarbojies ar tādiem mūziķiem kā Elviss Kostello, Eimija Mana un Ornets Koulmens.

Albumā Lorijs ne tikai dzied, bet arī spēlē klavieres un ģitāru.

"Es neesmu dzimis Alabamā 19.gadsimta deviņdesmitajos gados," atzīst aktieris. "Es nekad neesmu ēdis smiltis, bijis pusgraudnieks vai braucis preču vagonā.

Esmu balts vidusšķiras anglis, kas atklāti pārkāpis mūzikas robežas un Amerikas dienvidu mītu."

Lai sagatavotos debijas albuma iznākšanai, Lorijs šonedēļ uzstājās nelielā koncertā Ņūorleānā. Uz aktiera pirmo koncertu ieradās arī viņa senais ekrāna partneris Stīvens Frajs.

"Let Them Talk"
"Let Them Talk" Foto: Publicitātes foto

"Man ir neērti to atzīt, bet neatceros, kur es biju, kad uzzināju, ka nogalināts Džons Lenons," kādā nesenā intervijā atklāja aktieris. "Tomēr atceros, kur es biju, kad izdzirdēju, ka miris Madijs Vaterss. Es braucu pa A1 prom no Linkonlšīras un reaģēju šajā šausmīgajā, egoistiskajā veidā: "Tagad es nekad viņu neredzēšu spēlējam dzīvajā.""

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu