Rumāniete Inna izdod albumu, gatavojas koncertam Rīgā (14)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Deju mūzikas zvaigzne un par Austrumeiropas pelnošāko dziedātāju uzskatītā rumāniete Inna piesaka sevi ar jaunu albumu «Party Never Ends». Jau šovasar viņas uzstāšanos baudīsim Latvijā – galvaspilsētas festivālā «Pestivals».

Trešajā studijas albumā apkopotas 16 kompozīcijas, tradicionāli pieturoties dziedātājai tik tuvajam deju un popmūzikas stilam. Albumā iekļautā singla «More Than Friends» skatījumu skaits interneta vietnē «YouTube.com» jau ir sasniedzis vairāk nekā 13 miljonus.

Jaunā Innas albuma tapšanā piedalījušies arī vairāki pazīstami mūzikas producenti, tostarp Steve MAC, kura kontā ir sadarbība ar tādiem mūziķiem kā «OneRepublic», Kelija Klārksone un «Westlife», kā arī dj Frank E, kurš producējis dziesmas tādiem māksliniekiem kā Madonna, Kanje Vests (Kanye West), «The Black Eyed Peas» un daudziem citiem.

Tāpat Inna jau pieminētajā kompozīcijā «More Than Friends» sadarbojusies ar superhita «Gasolina» autoru un izpildītāju puertorikāņu reperi Daddy Yankee.

Šobrīd dziedātāja jau ir devusies albuma atbalsta turnejā, un pēc vērienīga koncertu maratona Japānā, Meksikā, Latīņamerikas valstīs un ASV Inna ieradīsies Latvijā, lai jau jūlijā Mežaparkā kāptu uz festivāla «Pestivals» galvenās skatuves.

Par dziedātāju

26 gadus vecā māksliniece Inna, īstajā vārdā Elēna Aleksandra Apostolīnu, jau ir bijusi Latvijā, pirms trim gadiem sniedzot koncertu klubā «Godvil», bet uzstāšanās festivālā «Pestivals» ir īpaša ar to, ka tā notiks pavisam nesen izveidotā pilnā koncertsastāvā.

www.innaofficial.com

Inna ir saņēmusi neskaitāmas deju mūzikas balvas, viņas singli ir rotājuši prestižu Eiropas deju mūzikas topu virsotnes, kā arī viņas dziesmu videoklipus ir veidojuši režisori, kas strādā ar lielākajām mūzikas zvaigznēm. 2010. gadā Inna līdzās Enrikem Iglesiesam un Dimam Bilanam tikusi nominēta prestižajai «MTV Europian Music Award» par labāko dziesmu, kā arī saņēmusi Eiropas MTV balvu 2 nominācijās. Pēc debijas albuma panākumiem Inna 2011. gada nogalē prezentēja jau otro studijas albumu «I Am the Club Rocker», kurā iekļautās kompozīcijas «Club Rocker», «Sun is Up» un «Un Momeno» ar vasarīgi vieglo skanējumu iekaroja Eiropas klausītāju sirdis un mūzikas topus.

Inna
Inna Foto: REUTERS/ScanPix

Jaunais albums jau neilgi pēc tā iznākšanas martā ir iekļuvis iTunes topu pirmajās vietās Rumānijā, Bulgārijā, Grieķijā un Kiprā kā visvairāk lejuplādētais mūzikas albums.

Biļetes uz festivālu «Pestivals 2013» nopērkamas «Biļešu servisa» kasēs vai www.bilesuserviss.lv

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu