«Foo Fighters» ievadīs «Rush» Rokenrola slavas zālē (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Grupa «Foo Fighters» aprīlī oficiāli ievadīs Rokenrola slavas zālē kanādiešu roka veterānus «Rush». «Foo Fighters» līderis Deivs Grols (Dave Grohl) un bundzinieks Teilors Hokinss (Taylor Hawkins) godinās «Rush» uzņemšanas ceremonijā «Nokia» teātrī 18.aprīlī. Iespējams, abas grupas pat uzstāsies kopā, pieļauj pasākuma rīkotāji.

«Deivs un Teilors bija pirmie «Rush» uzņemšanai piemērotie cilvēki, par kuriem iedomājāmies,» stāstīja ceremonijas rīkotājs Džoels Peresmans. «Viņi piekrita divu sekunžu laikā.»

«Pagātnē mūziķi vairākas reizes aizrāvušies tik ļoti, ka izlēmuši uzstāties. Pagājušogad tā notika ar «Green Day» - viņiem tikai vajadzēja pasniegt balvu «Guns N' Roses», taču viņi nolēma uzspēlēt. Kas to lai zina, kas notiks šogad? Mēs esam sapulcinājuši dažus ļoti interesantus cilvēkus,» viņš turpināja.

Kā jau ziņots, 2013.gadā Rokenrola slavas zālē uzņems arī par disko karalieni dēvēto Donnu Sammeri, hiphopa celmlaužus «Public Enemy», dziedātāju un komponistu Rendiju Ņūmenu, rokgrupu «Heart» un mirušo blūza ģitāristu Albertu Kingu. Līdzās mūziķiem vietu rokenrola vēsturē izcīnījuši arī producenti Lū Adlers un Kvinsijs Džonss.

Ceremonijā uzstāsies un balvas pasniegs tādi pazīstami mūziķi kā Ašers, Džons Fogertijs, Kerola Kinga, Harijs Belafonte un citi.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu