Bon Džovi: Džobss ir atbildīgs par mūzikas biznesa sagraušanu (40)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Amerikāņu rokgrupas "Bon Jovi" solists Džons Bon Džovi (Jon Bon Jovi) apvainojis ASV informācijas tehnoloģiju kompānijas "Apple Inc." dibinātāju Stīvu Džobsu (Steve Jobs) mūzikas biznesa sagraušanā.

"Šodien bērni vairs nezina, kā tas ir - uzlikt austiņas, uzgriezt maksimālo skaļumu, turēt rokās plates konvertu, aizvērt acis un iegrimt albumā. Viņi nepazīst šo burvību, viņi neiztērē naudu, savu izvēli izdarot vienīgi pēc plates vāka, nezinot, kā skan ieraksts - vienīgi skatoties uz pāris attēliem un iztēlojoties to. Tas bija brīnumains, brīnumains laiks," atzina mūziķis.

c[]"Es negribu izklausīties pēc veča, taču atcerieties manus vārdus, pēc paaudzes cilvēki jautās: "Kas notika?"

Stīvs Džobss ir personīgi atbildīgs par mūzikas biznesa sagraušanu."

Acīmredzot ar Stīva Džobsa personīgo atbildību grupas "Bon Jovi" līderis domājis "Apple" piederošo interneta veikalu "iTunes", kurā iespējams lejupielādēt mūziku un video. Tajā pieejami arī grupas "Bon Jovi" albumi un Džona Bon Džovi solo ieraksti.

"Bon Jovi" pagājušā gada laikā koncertturnejās nopelnīja 146,5 miljonus ASV dolāru (73,8 miljonus latu), kļūstot par gada veiksmīgāko koncertgrupu.

Komentāri (40)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu