Pūtēju orķestris "Rīga" rīkos pavasara festivālu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Rīgā no 20.marta līdz 25.aprīlim notiks profesionālā pūtēju orķestra "Rīga" rīkots pavasara festivāls "Windstream", informē profesionālā pūtēju orķestra "Rīga" mārketinga speciāliste Ilze Miķelsone.

Ar devīzi "Mosties un atceries, dzirdi un baudi!" pavasara festivāls "Windstream" Rīgā risināsies jau otro reizi.

Šogad festivāla laikā klausītājiem tiks piedāvāti septiņi akadēmiskās un neakadēmiskās mūzikas koncerti, no kuriem trīs būs bez ieejas maksas. Tāpat festivāla laikā norisināsies divas fotoizstādes, kas Rīgas Svētā Pētera baznīcas foajē būs skatāmas no 20.marta līdz 10.aprīlim un no 12.aprīļa līdz 25.aprīlim.

Festivāla koncerti notiks 20.martā pie Rīgas Svētās Pētera baznīcas, 25.martā - Rīgas Domā, 1.aprīlī - Lielajā ģildē, 7.aprīlī - Lielajā ģildē, 12.aprīlī - Rīgas Latviešu biedrības nama Zelta zālē, 22.aprīlī - Rīgas Svētā Jāņa baznīcā un 25.aprīlī - Rīgas Svētā Pētera baznīcā.

Plašāk par gaidāmo festivālu un tā programmu tiks stāstīts preses konferencē, kas 10.martā plkst.14 notiks Rīgā, Kronvalda bulvārī 8.

Par festivāla "Windstream" norisi un programmu informēs profesionālā pūtēju orķestra "Rīga" direktore Ilona Breģe, orķestra mākslinieciskais vadītājs un galvenais diriģents Mārtiņš Ozoliņš, kā arī orķestra "Rīga" diriģents Raitis Ašmanis. Preses konferencē piedalīsies arī fotokluba "Siena" pārstāvis fotogrāfs Uldis Krusts.

Preses konferences īpašais viesis būs komponists Jānis Lūsēns, kurš pastāstīs par 7.aprīļa latviešu rokoperu koncertā "Rock’n’Opera" iekļauto "Mistēriju par sapni un īstenību".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu