Dāmas, jūsu uzmanībai «Bon Jovi»! (34)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dāmas, tikai mieru! Ievelciet elpu un lasiet tālāk. Leģendārie mīlas balāžu meistari «Bon Jovi» laiduši klajā jaunu studijas albumu «What About Now», kas ir jau divpadsmitais studijas ieraksts grupas diskogrāfijā.

Albums jau debitējis Apvienotās Karalistes albumu topa 2.vietā, piekāpjoties britu rokmūziķa Deivida Bovija (David Bowie) atgriešanās albumam «The Next Day». Taču izskatās, ka ASV šajā duelī uzvarēs tieši Džons Bon Džovi ar saviem čomiem.

Eksperti prognozē, ka «Bon Jovi» albums nedēļas griezumā varētu tikt pārdots 90 000 eksemplāru, savukārt Bovija plate - 80 000, liecina mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas «Nielsen SoundScan» dati.

Grupas ģitārists Ričijs Sambora (Richie Sambora) ir pārliecināts, ka jaunais albums ies pie sirds visiem «Bon Jovi» faniem. «Albums skan lieliski. Tajā ir dažādi elementi, kas iepriecinās visus grupas daiļrades posmu cienītājus,» viņš izteicies.

Plati producējis Džons Šenkss (John Shanks), kas atbildīgs par «Westlife», «Take That» un Mailijas Sairusas albumu skanējumu.

Pirmais albuma vēstnesis ir singls «Because We Can».

Foto: Publicitātes foto

Nielsen SoundScan Prognožu tops
PozīcijaLW
BB 200
MākslinieksNosaukums
1JAUNUMSBon Jovi«What About Now»
2JAUNUMSDavid Bowie«The Next Day»
31Luke Bryan«Spring Break ... Here to Party»
4JAUNUMSOST«Sound City: Real to Reel»
53Bruno Mars«Unorthodox Jukebox»
6JAUNUMSMindless Behavior«All Around the World»
78Imagine Dragons«Night Visions»
8JAUNUMSEric Clapton«Old Sock»
912P!nk«The Truth About Love»
104Mumford & Sons«Babel»
Komentāri (34)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu