Klausies «Low» jauno plati «The Invisible Way»!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Lai arī viena no ietekmīgākajām 1990. gadu amerikāņu grupām «Low» savu jauno albumu «The Invisible Way» oficiāli izdos tikai jaunnedēļ (19. martā), jau šobrīd to pilnīgi legāli bez maksas iespējams noklausīties bezpeļņas organizācijas «National Public Radio» (NPR - www.npr.org) mājas lapā (skat. resursus).

«The Invisible Way» producējis un savā Čikāgas studijā iemūžinājis grupas «Wilco» līderis Džefs Tvīdijs (Jeff Tweedy). Grupai bija iepaticies Tvīdija darbs ar soulmūzikas leģendas Meivisas Steiplsas (Mavis Staples) plati.

Ar šo plati apvienība, kuru deviņdesmitajos gados dēvēja par lēnāko grupu pasaulē (kategorija: slowcore), atzīmē savas pastāvēšanas 20 gadus.

Arī šajā albumā grupa, kuras kodolu veido laulātais pāris Alans Spārkhoks (Alan Sparhawk) un Mimija Pārkere (Mimi Parker), turpina izmantot pieklusinātus, lēnus ritmus, elegantas divbalsības un apcer kara, arheoloģijas un mīlestības tēmas.

«The Invisible Way»
«The Invisible Way» Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu