Kāpēc Anita Intaite kļuva par «Košo»? (35)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns

Bijusī TV šova «Okartes skatuve» dalībniece Košā jeb Anita Intaite vienmēr ir izcēlusies ar pamanāmību, tērpjoties spilgtās drēbēs un pārsteidzot ar uzkrītošiem matu toņiem. Košā atklāj, kas viņu mudina būt tik ievērojamai un kā tikusi pie savas iesaukas.

Anita Intaite jeb Košā aizvadītās nedēļas nogalē apmeklēja Sieviešu dienas rallija ballīti, kurā sniedza arī muzikālu priekšnesumu, uzstājoties kopā ar grupu «Dzelzs Vilks». Pasākuma apmeklētāju vidū Košo, kā ierasts, nebija grūti pamanīt, jo jauno dziedātāju ievērojamu padara spilgtais izskats.

Dzīvesstila portāls «Sejas» devās noskaidrot, kāpēc Anita Intaite ģērbjas tik koši, ka pat mantojusi tādu iesauku.

Anita Sieviešu dienas rallijā. Šobrīd dziedātājas matu krāsa ir spilgti zilā tonī.
Anita Sieviešu dienas rallijā. Šobrīd dziedātājas matu krāsa ir spilgti zilā tonī. Foto: Edgars Kalmēns

Atklājās, ka Anitai nemaz tik ļoti neiet pie sirds, ka viņai piešķirta tāda iesauka:

«Man pašai daudz labāk patīk, ja mani sauc vārdā, nevis par Košo.

Tas sākās jau pirms kāda laika, kad šovam vajadzēja izdomāt – iet ar īsto vārdu vai iesauku. Man teica, ka ar iesauku būšot labāk. Jau atlasē mani visu laiku dēvēja par «košo meiteni». Tā tas kaut kā arī sākās.»

Anita teic, ka nemaz nevēlas īpaši izcelties vai pievērst sev uzmanību, gluži vienkārši viņai patīk spilgtas krāsas, tā tas bijis vienmēr. Košā bieži maina ārējo izskatu un neslēpj, ka viņai patīk pārmaiņas.

Anita Intaite, dalot skatuvi ar grupu "Dzelzs Vilks"
Anita Intaite, dalot skatuvi ar grupu "Dzelzs Vilks" Foto: Edgars Kalmēns

Tāpat jaunā dziedātāja atklāj, ka aktīvi strādā pie savas attīstības mūzikas industrijā, drīzumā atbalstītāji var gaidīt jaunumus: «Viss notiek. Man nepatīk klaigāt apkārt, ka kaut kas top. Es klusi un mierīgi visu daru, viss top un būs.»

Komentāri (35)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu