«Melnajā piektdienā» Vic Anselmo un «Antimatter» (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šovakar plkst.20 klubā «Melnā piektdiena» notiks gotiski alternatīvās mūzikas akustiskais vakars, kurā uzstāsies šīs mūzikas Eiropas zvaigznes - «Antimatter» no Anglijas un pašmāju izpildītāja Vic Anselmo, īstajā vārdā Viktorija Kukule, informē koncerta rīkotāju pārstāvis Valdis Bērzvads.

«Antimatter» ir stabila un ierakstiem bagāta grupa, kuru savulaik pēc aiziešanas no progresīvā metāla avangardistiem «Anathema» nodibināja Dankans Patersons kopā ar Miku Mosu.

Moss ir «Antimatter» vienīgais pastāvīgais dalībnieks un muzikālais stūrmanis, kura vadībā ierakstīti pieci studijas albumi un trīs koncertieraksti. Jaunākajam studijas albuma «Fear of a Unique Identity» ierakstam Moss sapulcējis vairākus talantīgus mūziķus, kuru vidū minama viena no Eiropas gotiskās mūzikas talantīgākajām uzlecošajām zvaigznēm - dziesminiece Vic Anselmo.

Patlaban Vic Anselmo kopā ar «Antimatter» devusies kopīgā Eiropas tūrē «An Acoustic Evening of Antimatter». Pēc koncertiem Baltijā viņi dosies tālāk uz Beļģiju, Itāliju, Vāciju un citām valstīm, tādēļ Latvijas klausītājiem šī būs viena no retajām iespējām dzirdēt Vic Anselmo uzstājamies dzimtenē, kur jau vairākus gadus viņa uzstājusies tikai atsevišķas reizes saistībā ar koncertu un ierakstu grafika blīvumu Eiropā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu