«Eirovīzijā» Lielbritāniju pārstāvēs veterāne Bonija Tailere (42)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

«Eirovīzijas» dziesmu konkursā Lielbritāniju pārstāvēs velsiešu mūzikas veterāne Bonija Tailere (Bonnie Tyler), ceturtdien paziņoja raidsabiedrība BBC. Lielbritānijas neveiksmes «Eirovīzijā» 61 gadu vecā dziedātāja centīsies labot ar jaunu balādi «Believe In Me».

Lielbritānija kopš 1981.gada dziesmu konkursā triumfējusi tikai vienreiz, vairākkārt paliekot kādā no pēdējām vietām.

«Esmu patiesi pagodināta par iespēju pārstāvēt savu valsti «Eirovīzijā», īpaši jau ar tik fantastisku dziesmu,» sacīja Tailere.

Viņas pazīstamākie hiti ir «It's A Heartache», «Total Eclipse Of The Heart», kā arī 1984.gada dziesma «Holding Out For A Hero», ar kuru viņa pēdējoreiz ielauzās britu mūzikas topu pirmajā desmitniekā.

Pagājušogad Lielbritānija uz «Eirovīziju» nosūtīja citu britu popmūzikas veterānu Engelbertu Hamperdinku, kurš palika priekšpēdējā vietā.

Tā kā Lielbritānija ir viena no pieciem lielākajiem Eiropas Raidorganizāciju apvienības sponsoriem, tai nav jāiztur pusfināla cīņas ar pārējām valstīm. Taileri, tāpat kā Hamperdinku, izraudzījās žūrija BBC iekšienē.

Ikgadējais «Eirovīzijas» dziesmu konkurss 18.maijā norisināsies Zviedrijas pilsētā Malmē.

Atgādinām, ka 2011. gada 29.decembrī Arēnā Rīga Bonija Tailere uzstājās Rīgā kopā ar «Smokie» zelta balsi Krisu Normenu un Kauņas Simfonisko orķestri.

Latviju Eirovīzijā pārstāvēs grupa «Per».

Komentāri (42)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu