Klausies Džimija Hendriksa neizdoto dziesmu albumu (4)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Lai arī ģitāras ģēnija Džimija Hendriksa (Jimi Hendrix) jaunais, iepriekš neizdoto dziesmu albums «People, Hell and Angels» oficiāli tiks izdots 5.martā, jau šobrīd to pilnīgi legāli bez maksas iespējams noklausīties bezpeļņas organizācijas «National Public Radio» (NPR - www.npr.org) mājas lapā (skat. resursus).

Pēcnāves albumā «People, Hell and Angels» iekļautas 12 iepriekš neizdotas dziesmas, lai gan dažām no tām atšķirīgas versijas tikušas izdotas pēc mūziķa nāves 1970.gadā, kad viņš bija 27 gadus vecs. Studijā ierakstītās dziesmas bija paredzētas nākamajam albumam pēc ģitārista pēdējā dzīves laikā izdotā garadarba «Electric Ladyland», kas tika izlaists 1968.gadā.

«People, Hell and Angels» kodolu veido dziesmas, kas ierakstītas laikā no 1968. līdz 1969. gada decembrim.

«Pēc «The Jimi Hendrix Experience» milzu panākumiem un pirmajiem albumiem viņš vēlējās izvērsties mūzikas jomā, un blūza noskaņa šajās dziesmās ir citāda nekā iepriekšējās,» komentē viņa pusmāsa Džeinija Hendriksa, kura pārstāv mūziķa mantojuma pārvaldītājus «Experience Hendrix». «Jaunais albums būs ļoti nozīmīgs viņa faniem, jo ir patiesi radošs un atklāj jaunu viņa personības šķautni.»

People, Hell and Angels
People, Hell and Angels Foto: Publicitātes foto
Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu