«Pestivals 2013» izziņo Innu, Kregu Deividu u.c. (10)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @pestivals

Šodien plkst. 16 festivāla «Pestivals 2013» preses konferencē tika izziņoti festivāla «Pestivals 2013» mākslinieki.

Šogad viens no festivāls «Pestivals 2013» jaunumiem ir Roka skatuve, uz kuras kāps atsevišķi pašmāju mākslinieki – talantu šovu zvaigznes dziedātājs Dons, Miks Dukurs, latgaliešu metālists «Sovvaļniks», jaunā progresīvā pop grupa «Galaxy Bosons», «Astro’n’out», «Dzelzs Vilks» un rokgrupa no ASV «Early Morning Rebel».

Uz festivāla galvenās skatuves, papildus jau izziņotajam festivāla māksliniekam, leģendārajam reperim «MC Hammer», uzstāsies zviedru popmūzikas pārstāvis Eriks Sādē (Eric Saade), Lielbritānijas rokgrupa «The Qemists», RnB mūziķis un producents Angel, deju mūzikas zvaigzne - rumāniete Inna, kas pirms pāris gadiem jau viesojās Rīgā, klubā «Godvil» un viens no populārākajiem pagājušā gadu desmita pirmās puses Lielbritānijas mūziķiem Kregs Deivids (Craig David), kas 2006. gadā pagodināja Latviju, uzstājoties starptautiskajā jauno izpildītāju konkursā «Jaunais vilnis».

Festivāls «Pestivals» atklāj, ka programmu papildinās vēl vairāki vietējie un ārvalstu mūziķi, kā arī festivāla apmeklētājus iepriecinās citi jaunumi, par kuriem organizētāji informēs drīzumā.

Festivāls «Pestivals», kas 2012. gadā notika pirmo reizi, pulcējot vairākus tūkstošus apmeklētāju un pusotru simtu mūziķu no visas pasaules, 2013. gadā priecēs ar divu dienu programmu, 12. un 13. jūlijā Mežaparkā.

Biļetes uz festivālu «Pestivals» iespējams iegādāties «Biļešu Serviss» tīklā par 14 Ls līdz 8. martam vai 5000 biļetēm. Ar festivāla «Pestivals 2012» aprocēm vai koncertu sesijas drukātajām biļetēm – 10%.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu